New: Maybelline Baby lips !

Tuesday, September 24, 2013

Sooooo ... here are long awaited Baby Lips lip balms (at least in Slovenia, we've been waiting for these for a really long time).
I was so excited when I found out that these are in my country. So I totally went to all Müller stores and tried to find them. Luckily they had them in one store (Maribor, center). I only bought the colored ones: Peach Kiss & Cherry Me. They cost 2,49€ (currently only in Müller, in Slovenia).

Tukaj so dolgo čakani balzami za ustnice: Baby Lips (vsaj v Sloveniji smo jih čakali zelo dolgo)
Zelo sem bila navdušena, ko sem izvedela, da smo v Slovenijo dobili te balzame. Takoj sem jih šla iskat v vse Müller drogerije, da bi jih našla. Na srečo sem jih našla v eni drogeriji (Maribor, center). Kupila sem samo barvaste: Peach Kiss & Cherry Me. Cena: 2,49€ (trenutno se jih dobi samo v Müller drogerijah vsaj v Sloveniji)





So here are the swatches:
Kako izgledajo:



Bare lips ! (excuse my chapped lips)
Naravne ustnice (se opravičujem za razpokane ustnice)


Peach kiss


Cherry me


 On my hand (didn't catch a good swatch)
Na roki (ni mi uspelo lepo slikat)

My opinion:
They are nice wash of color and nicely mousturizing. The price is totally normal.
Peach kiss smells fruity, I suppose it's a peach smell, but doesn't have that obvious color, still it is a very nice natural color, which I like because my lips are very red naturally. Cherry me is a nice cherry color (totally loving it!). It is my favorite and it has a nice cherry smell (I could eat it).
I would definitely buy more of these because I love lip balms (especially colored ones) because my lips need moisturizing all the time.

Moje mnenje:
Ti balzami za ustnice rahlo obarvajo ustnice in so fajn vlažilni. Cena je normalna. Peach kiss meni diši sadno, mislim, da bi naj bil vonj po breskvah, ampak nima tako vidne barve, kljub temu pa je lepa naravna barva, kar je meni všeč, saj imam drugače naravno zelo rdečkaste ustnice. Cherry me je lepa češnjeva barva (zelo mi je všeč!). Je moja najljubša in ima fajni vonj po češnjah (za pojest).
Definitivno bi jih kupila še več (vsaj barvne, če še dobijo drogerije kateri drug odtenek), ker imam zelo rada balzame za ustnice, sploh pa če so obarvani, ker moje ustnice vedno rabijo vlaženje in malo barve nikoli ne škodi :D.


Will you try any of the Baby lips ?
Boš poskusila kakšen odtenek Baby lips ?

Love and Lemons, Simona.

Pictures by: Me

You Might Also Like

9 comments

  1. Oranžnega pa pri nas ni bilo. Meni so tudi odlični, jaz bom po moje zbrala vse balzame, ker sem itak obsedena z njimi, mažem se itak vsake pol ure, ker se mi zdi, da imam vedno zelo suhe ustnice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vem ja, sej sem ti pisala na facebook, da je še pri nas tale :) Jaz mogoče navadnih ne bi, kaj pa vem. Ja malo je problem to, da postanejo ustnice odvisne od balzamov :D

      Delete
  2. Super ocena, jaz jih bom zaenkrat preskočla, v torbici imam brez pretiravanja 10 label, so pa na WL, ko tele porabim :)

    ReplyDelete
  3. Komaj čakam da pridem do Mullerja in jih kupim :)
    Sploh tega vijolčnega bi imela <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upam, da si našla :P Se mi zdi da smo zdaj vse navalile na to :3

      Delete
  4. Bom mogla it pogledat v Mueller, pa da jih preizkusim...sploh za tako fajn ceno. :)
    PS: sledim. :)

    http://pink-blescica.blogspot.com/
    xoxo, Anja

    ReplyDelete
  5. Ja, sicer sem jaz bla ta teden v Mariboru in niso več meli nobenega barvnega, so popularni baby lips :)

    ReplyDelete
  6. Obožujem češnjo :) Tak fajn vonj pa tut barva je super ;)
    Imam pa tudi modrega - Hydrate, ki je tudi super (mislim da ima vonj po grenivki?), je brezbarven ampak super vlažilen ;)

    ReplyDelete

Facebook

♥