Ocena: Gelone tekočina za kontaktne leče in Kapljice za oči

Tuesday, June 10, 2014

Živjo,
ta teden sem spet manj aktivna, ampak vseeno sem pripravila še eno objavo z izdelki spletne trgovine moje-lece.si. Tokrat sem sprobala tekočino za leče in kapljice za oči za mehke leče znamke Gelone. Ker sta to 2 izdelka o katerih ne morem ogromno razlagat sem se tokrat odločila, da ne bom iskala ravno prednosti in slabosti ampak bom podala celotno iskreno mnenje.



Gelone - Tekočina za čiščenje kontaktnih leč (100 ml)



Nekaj o izdelku:
Gelone je tekočina za kontaktne leče, ki je zaradi vsebnosti hyaluronat natrija (hialuronska k.) izredno kakovostna in primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč. Hialuronska kislina je snov, ki je človeškemu telesu naravna. Najdemo jo na primer v očesni steklovini, v tkivih in koži. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti se uporablja v očesni plastični kirurgiji. Pomembna je zaradi svoje sposobnosti obnavljanja celic, s čimer je celjenje tkiva hitrejše.

Mnenje: Tekočina dobro očisti kontaktne leče, kakšnih večjih razlik pa jaz nikoli ne opazim med tekočinami, se mi zdijo kar podobne. Meni so vedno všeč te potovalne velikosti, ker so ravno pravšnje, če greš za nekaj dni od doma.

Kje jo lahko dobite: tukaj (trenutno je v akciji, na tej povezavi pa lahko najdete različna pakiranja in še druge tekočine za čiščenje leč)

Gelone - Kapljice za oči



Nekaj o izdelku:
Gelone 10 ml so kapljice za oko, ki zagotavljajo takojšnje olajšanje in izboljšanje udobja. Kapljice so učinkovito nadomestilo za solze. Umetno tvorijo zaščitni film, s čimer zaščitijo oči pred škodljivimi vplivi okolja kot so dim, vročina, veter, klimatizirani prostori, monitor itd. Gelone kapljice preprečujejo sušenje površine očesa in pomagajo odplakovati prašne delce. Ne vsebujejo konzervansov, njihova uporaba je vašim očem zelo prijazna.

Mnenje: Do zdaj sem sprobala že 3 različne verzije kapljic za oči. Ne vem zakaj, ampak te so mi res dobro navlažile oči za še nekaj ur. Kot sem že enkrat povedala, če ste začetnik nošenja kontaktnih leč priporočam, da si takoj nabavite kapljice, ker se oči morajo na začetku navaditi na leče in zna bit zelo nadležno, prav tako, če vas je strah nošenja leč zaradi neudobja - kapljice to dobro rešujejo. Vedno, ko me leče motijo ali pa imam suhe ter razdražljive oči, dam v vsako oko eno kapljico, torej priporočam uporabo po potrebi :)
Če ne veš kakšen občutek je ob uporabi takšnih kapljic, lahko opišem to tako: kot da bi oči zalil s tekočino in neudobje popusti takoj (res!).
Edino kar me moti pri takšni embalaži je, da moraš porabit kapljice v 1 mesecu, kar pa meni nikoli ne uspe, žal :)
Kje jih lahko dobite: tukaj

Za konec sem še želela malo bolj podrobno pokazat: Škatlico za kontaktne leče, ker se mi zdi zanimiva in pa zelo priročna ! Na sliki je škatlica v obliki slona in njene vsebine :)



Škatlica je kompaktna, lahko jo spraviš v svojo toaletno torbico. Vsebuje ogledalo, pinceto, ter posodico za leče in pa majhno "flaško" za tekočino. Sicer na slikah na spletni strani ni videti, da bi tole flaško vse vsebovale, ampak sem preverila pri podjetju in so mi zagotovili, da je vsem škatlicam priložena ! :)

Tole in ostale škatlice si lahko pogledate: tukaj

Love and Lemons, Simona


You Might Also Like

4 comments

  1. kapljice za oči so res zelo priročne. jaz jih zadnje čase tudi kar uporabljam, še posebej ko me zaradi daljšega gledanja v rač. ekran ali zaradi klime, začnejo leče dražiti.
    mi je pa tale škatlica za leče zelo, zelo simpatična, sploh ker je malo večja in vsebuje ogledalce. :) bom jo verjetno kar naročla. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja ! Ne vem zakaj si pred leti nisem omislila kapljic, ko so me kdaj leče mučile :)
      Meni je tud ful luškana in komaj čakam, da grem nekam in jo vzamem s seboj ^^
      + če imaš potovalno tekočino itak ni zraven škatlice za leče in je zato še bolj fajn :)

      Delete
  2. Super objava! Se bo kar lažje odločit kje začet kupovat leče glede na to, da to tudi mene čaka ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. super !
      Drugače sem še pisala v eni objavi o lečah iz te spletne trgovine :)

      Delete

Facebook

♥