Swatches & Opinion: Bourjois Color Boost Glossy Finish Lipsticks

Thursday, June 19, 2014

Hello again :)
As I promised I'm doing more blogposts this week than last one :P
This one is going to be short and simple, but I just wanted to show you my new addition to the "crayon" type of lipsticks/lipbalms.
These were on offer for 50% off in DM (so I got them for around 5€/each) so I immediately knew which ones I wanted :P I was kinda hesitanting because now I really have a lot of lip stuff like this but I realized these ones are different :)
I'll make it simple and show you swatches and pros, cons and a conclusion ^^ I hope you'll like it.

Živjo :)
Torej kot sem obljubila ta teden sledi več objav, napram prejšnjemu tednu :P
Tale ocena bo mogoče malo krajša ampak bom najpomembnejše stvari izpostavila. Torej pokazala vam bom mojo novo pridobitev k šminkam/balzamom za ustnice v obliki "barvic".
Kupila sem jih s kupončkom za -50%, ki mi ga je DM poslal domov (tako sem za vsako plačala nekje 5€) in sem takoj vedela katere odtenke bi imela ^^ Malce sem odlašala z nakupom, ker imam res veliko izdelkov za ustnice ampak, ko sem jih kupila sem opazila, da so te res drugačne :)
Upam, da vam bo všeč objava.



03 ORANGE PUNCH






04 PEACH ON THE BEACH





Pros:
+ they feel moisturizing and creamy
+ have a nice color payoff, you can build it, but it definitely is a great pigmentation for a product like that (I'm not sure for the other shaded though)
+ look glossy (normally I don't like that about lipbalms or w/e but this kind of effect looks nice - some people may not like that)
+ easy application !

Cons:
- they don't last long on your lips (I feel like they last only 2 or 3 hrs on me - if I don't eat or drink ! - just because they're so glossy and creamy)
- with these light shades you can't have chapped lips, because it shows through a little bit (but it's not that horrible)

Prednosti:
+ so zelo vlažilne in kremaste
+ pigmentiranost je res dobra, lahko jo nadgrajuješ, sicer pa če samo 1x greš čez ustnice se že vidi barva (nisem pa ziher glede drugih odtenkov, ki jih sama nimam)
+ ustnicam dajo "glossy" učinek (običajno mi to ni všeč ampak tukaj res zgleda lepo, skoraj "moker" videz dajo - mogoče nekaterim to ne bi bilo všeč)
+ nanos je zelo enostaven


Slabosti:
- na mojih ustnicah ne ostanejo dolgo (imam občutek da samo 2 ali pa mogoče 3 ure - če ne jem ali pijem ! - ker so res kremaste teksture)
- pri takšnih svetlih odtenkih morajo seveda tvoje ustnice zgledat "brezhibno" oziroma ne preveč spokano saj se opazi ob nanosu šmink (ampak ni pa tako zelo opazno !)


 (levo) left: 03 Orange Punch
(desno) right: Peach On The Beach


All in all:
I really like these Color Boost lip crayons, because they're really moisturizing (in that way they're better than Revlon ones) and the colors I chose are lovely <3 The pigmentation is really nice in my opinion !. They also say they're waterproof - not sure about that !
I really like the shade Peach on the beach, because it is just lovely and with some summer tan it would look amazing :)

Mnenje:
Zelo so mi všeč te "voščene" šminke, ker so zelo vlažilne (v tem pogledu so boljše od Revlonovih) in barve so luštne <3 Pigmentiranost je tudi zelo dobra !. Na embalaži sicer piše, da so vodoodporne ampak ne vem, če je to res :P Najbolj mi je všeč odtenek Peach on the beach, ker je zelo lep, čeprav običajno ne maram rozastih šmink, pa ima tale malo oranžkast podton in bi noro fajn zgledal skupaj s porjavelo kožo !

Price: 9.95 € (depends on store)
Cena: 9.95 € (odvisno od trgovine)

Points: 5/5
Ocena: 5/5

Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

19 comments

  1. Jaz sem hotela Peach on the Beach, pa ga enkrat ni bilo, ko pa sem bila naslednjič, pa sta bila dva, ampak že oba uporabljena in sem raje preskočila. Ne vem, kaj je narobe s puncami, da če imajo testerje izdelkov, vseeno odpirajo in preizkušajo izdelke za prodajo. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taya, I hear you sister! Ni bolj nadležne stvari od tega, da je vse odprto in umazano. Moja sestrična to večno dela, čeprav zraven hudujem in zavijam z očmi! Enim se pač ne da dopovedat, ker se jim ne zdi nič sporno :/

      Delete
    2. haha ja enako ! sem mogla it v en DM, ko res noben ne hodi tja <.<
      Bi mogli res met čist zapakirano dol take stvari.

      Delete
    3. Oh se strinjam, to je najbolj nadležna stvar na svetu. samo to so bejbe k jih vidiš ko pridejo v trgovino nenamazane, ven pa grejo kot bi šle na gala večerjo.
      Mislim halo, če že moraš to delat, potem vsaj ne odpirat zaprtih izdelkov! Sovražim to!

      Delete
    4. haha si me nasmejala ! :D
      Ja ne vem kaj majo v glavi al pač sprobajo neodprte nove izdelke, ker so drugi že tolk nagnusni, prekriti z bakterijami al pač :P

      Delete
  2. Peach on the Beach imam že kakšne pol leta in se mi je nekje po mesecu odlomila konica. Zdaj imam ravno površino in je malo čudno za nanašat, ampak me bolj moti to da je zdaj premehka. Barva je res lepa, ampak je tako kot si rekla, da moraš imet popolne ustnice, drugače se vse vidi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aja škoda, bom pazla, da se še meni ne odlomi ! :D sploh zdaj ko bo toplo, pa če bi prenašala kje :)

      Delete
  3. Jaz sem gledala pa potem nisem kupila, ker imam preveč teh rahlo obarvani "balzamov", ima pa sestra eno in mi je ful neobstojna, dobro uro zdrži na ustnicah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaz sem tud bla v dilemi, ampak sem vseeno kupla, ker vem, da bom uporabljala in so mi ful všeč barve :) drugač pa na meni nič ne zdrži dolgo, če pijem al pa jem :)

      Delete
  4. Tole Peach on the Beach imam ze dolgo ogledano (krivim Matejo,ki jo je enkrat predstavila na svojem blogu),ampak še je kar nisem kupila,ker imam ogromnooo izdelkov za ustnice+prejšnjič žal nisem prejela DM popustov,tako da še vedno ostaja na WL.. mislim pa,da jo bom naslednji mesec le kupla,ko je že ravno tak poletni odtenek.:P

    Drugače pa obožujem te šminke v svinčniku (še posebej Revlonove) in sem že radovedna,kako mi bo všeč ta,ki je kot praviš,boljša glede vlažilnosti. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. škoda, ko nisi dobila kupončkov, jaz sem jih tokrat prvič in je ful slaba razvada, ker sem kar fajn zapravlala :P Ja meni je res super odtenek :)
      Meni so zlo prijetni in mam skoz suhe ustnice tako, da ... :)

      Delete
  5. Teli kupončki pa res vedno uspejo nas prepričat prav vse :) Jaz sem tudi kupila Peach on the Beach in mi je precej všeč :)
    Sem o njem pisala tudi na svojem blogu: http://beautysaur.blogspot.com/2014/05/bourjois-color-boost-lip-crayon-01.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma ja, jaz prav vsem takim znižanjem nasedem haha :P

      Delete
  6. Luštna odtenka! Jaz imam enih par teh vlažilnih šmink/balzamov od MUA in tudi čisto malo zdržijo, so mi pa super za poleti in za takrat, ko ne morem popravljat šminke, ker so precej prosojni. :)
    Joj kupončke pa vedno same bedne dobivam - fajni me pa zgrešijo. :) Kot da bi mi pošiljali popuste za ravno obratno od tega, kar največ kupujem. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. od MUA pa nikol nisem nobene te "šminkice" sprobala, ker se mi nekak niso odtenki dopadli :P
      Ma to je prvič, da sem fajne dobla ! res :)

      Delete
  7. lih danes sem si enega kupila, mene je čist navdušu :)

    ReplyDelete
  8. Meni se zdi, da počasi že zbiram Bourjoisove voščenke. :D Res so naredili fajno formulo, pa še barve so zelo lepe. Nazadnje je pristal pri meni temno vijoličen odtenek. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja :)
      Jaz mislim, da bom kr ostala pri odtenkih, ki jih imam ;D

      Delete

Facebook

♥