Giveaway #3

Thursday, February 26, 2015

Hello again!

I'm sorry that this giveaway is again only for Slovenian citizens but shipping is really expensive over here.

Živjo!
Torej danes vas čaka nov giveaway za zahvalo, ker berete moj blog in nasplošno, ker prejmem več izdelkov se morem nekako oddolžit ter zahvalit tudi mojim bralcem - torej vam ! :)

Nagrajenka bo prejela: Flori Roberts vihalec trepalnic, Catrice senčilo in lak za nohte, Max Factor Colour Elixir šminko za ustnice, Real Techniques fine liner čopič ter elastiko za lase.



Za sodelovanje moraš izpolnit Rafflecopter obrazec. Obvezno je:
1. Mi slediš preko GFC ali Bloglovin',
2. Lajkaš mojo fb stran
3. Mi poveš kaj bi želela še videti na blogu ali kaj bi mogoče spremenila :)
4. Pustiš svoj e-naslov, da te lahko kontaktiram v primeru zmage

a Rafflecopter giveaway

Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

41 comments

  1. Jaz ne bi nič spreminjala na tvojem blogu, mi je všeč takšen kot je. :))
    Drugače pa mam rada več primerjav - kot si npr. imela za korektorje, micelarne vodice,.. da lahko vidiš, kateri izdelek se bolj splača kupit, glede na ceno, kvaliteto izdelka. :))

    Želela pa bi videti mogoče kakšen tvoj makeup look še (npr. katerega najraje uporabljaš) - predvsem očesni. :P Pa tudi objavo s tvojimi najljubšimi pudri oz. primerjavo le-teh, ker mava podoben ten in tip kože. :D
    Drugače pa samo tak dalje - imaš odlične objave. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala !
      Tudi meni so te objave z korektorji ipd. fajne, ker so malo drugačne, da ni samo ocen na blogu :)...ampak so možne samo, ko imam res ogromno stvari sprobanih :P

      Glede makeup look-ov pa se morem vdarit, ker sem že ful dolgo obljubljala, da bom dala vsaj 2 makeup izgleda na blog in mi še kr ni uspelo..upam, da kmalu res :S
      Glede pudrov pa, uporabljam trenutno samo 3 (Revlon Colorstay, Maybelline Matt-kateri je bolj slabi in pa tega novega Avon)..ne kupujem niti drugih pudrov, ker vem, da jih ne bom porabla..je pa že dolgo Catrice matt puder na moji wishlisti :)

      Delete
  2. Super nagrade, sodelujem :) Blog mi je super tak kot je, vse objave rada berem čeprav redko komentiram. Še več ocen izdelkov za nego obraza in pa makeupa, drugače pa imaš super blog :)

    ReplyDelete
  3. Blog mi je super, tale giveaway je pa preprosto red hot :) ;)
    na blogu bi pa mogoče imela še več objav osebne narave. lp

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala za komentar :)
      se trudim, da bi bilo kaj takega, ampak se mi zdi, da mi ne uspevajo takšne objave in potem jih raje ne objavljam..mogoče pa vseeno v prihodnosti :)

      Delete
  4. Hvala za giveaway <3 Tudi jaz ne bi nič spreminjala, mi imaš super blog :) Mogoče res kakšen mejkap tutorial pa empties rada berem, samo vem da je težko porabit izdelke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. za Makeup izglede se bom potrudla..empties pa kmalu prihaja, me že cela škatla praznih embalaž čaka, da poslikam ! ;D

      Delete
  5. Zelo mi je všeč tvoj blog, ga redno prebiram. Zasledila sem ga na facebooku. Zelo všeč mi je tvoja objava o kremah za roke, ker imam zelo izsušene roke in sem bila res presenečena nad ocenami. Zanima me tudi če mogoče veš, če se da že dobiti pri nas Vichy - Normaderm BB krema, ker sem vidila tvojo objavo na fb. Zanima me tudi tvoja dnevna rutina nege kože. Jaz imam masten tip in še nisem našla še čisto vseh pravih produktov zase.
    Tvoj blog je superca, ti samo nadaljuj tako dobro naprej. LpM

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala,hvala !
      Ne, Vichy BB krema pa po moje še en čas ne bo pri nas :S

      Glede rutine je pa tako, da jaz precej redno menjavam tonike in čistilne gele za obraz.
      Drugače so mi naljubši izdelki kar sem jih do zdaj sprobala za mastno kožo: Afrodita kozmetika Clean Phase čistilni gel za obraz, Olaz ščetka za čiščenje obraza (ni nujna), Lush Tea Tree Water tonik za obraz in pa kreme: ponoči in tudi lahko čez dan: GreenLine HydroMineral krema za obraz s papayo ter za matiranje Vichy Total mat :) .. če imam kdaj mozoljčke pa takoj uporabim La Roche Posay Effaclar Duo [+]. Pozimi imam malo bolj hranilne kreme, ampak zdaj spet prehajamo v toplejše dni :)

      Delete
    2. O, super, hvala! Bom preizkusila Afroditin gel za čiščenje obraza in tonik, ker berem veliko pohval. Jaz uprabljam nočno kremo Vichy Normaderm night detox, pa moram reči da je kar uredu in da se je stanje poboljšalo. Moja BB krema pa je Exfoliac, ki je namenjena mastni koži in je tudi malce izboljašal moje stanje. A vseeno bi preizkusila še kakšno BB kremo.

      LpM

      Delete
  6. Ne bi nič spreminjala, ker mi je blog zelo všeč, tako kot tudi tvoje pisanje. Rada prebiram vsak tvoj post, sploh ker se mi zdi,da vse napišeš tako kot se ti zdi in nič ne olepšuješ, če ni tako, ampak poveš resnico :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala !
      sicer pa se meni moje pisanje še ne zdi dovolj dobro, ampak ok :)

      Delete
  7. zelo lep giveaway! :) sami izdelki, ki bi jih z veseljem sprobala :) drugače pa na tvojem blogu ne bi nič spremenila, so mi pa všeč objave, ko primerjaš različne izdelke, kr se potem lažje odločim :) pa všeč bi mi bilo, če bi večkrat objavila svoj makeup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala ! :) zdaj ko ste me malo "skregale" bom res mogla objavit makeup :D ..čeprav se zadnje čase trudim, da je čim več mojega obraza tudi v ocenah :P

      Delete
  8. Replies
    1. komentar ni veljaven...zgleduj se po ostalih komentarjih :)

      Delete
  9. Super giveaway!
    Tvoj blog redno spremljam odkar sem ga odkrila in mi je res fajn! Zelo všeč mi je bila objava o tem, kako si si organizirala make up kotiček, pa objave, kjer primerjaš več izdelkov med seboj (npr kreme za roke in pudri). Mogoče bi lahko napisala še kakšno bolj osebno objavo, drugače pa super, rada berem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala :)
      glede osebnih objav, se bom morda enkrat potrudla, da mi uspe tudi nekaj takega spisat :)

      Delete
  10. Meni je na blogu predvsem všeč to, da pišeš o novostih med ličili, kako so se tebi določena ličila zdela itd... Pa všeč so mi ocene izdelkov za lase.. spreminjala nebi nič :) le tako naprej :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no zdaj si me pa ravno spomnila, da bi mogla še eno objavo o 2 izdelkih za lase spisat, pa imam že toliko drugega hehe :)

      Delete
  11. Spremljam te približno kak mesec, ampak se redno vračam. Posebej všeč mi je, da si kritična pri ocenjevanju izdelkov in zelooo izčrpna. Tudi jaz navijam za kak makeup post, v smislu fotd, ker so mi do zdaj bili vsi všeč :) Še tako naprej :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. super, sem vesela novih ("novejših") bralk :)
      pri ocenjevanju pa se potrudim, ker se mi zdi, da dva stavka nista dovolj ;)
      fotd pa res obljubim da bo še ta mesec !

      Delete
  12. hvala :)
    palet pa ravno nimam ogromno, čeprav pripravljam 2 objavi z 2 različnima paletama :)
    pa tud makeup bom razdelila na dele, predvsem šminke :)

    za fotke se pa trudim <3

    ReplyDelete
  13. Ko mi le čas dopušča te spremljam na skoraj vseh portalih. Všeč mi je da na sebi prikažeš določene izdelke naprimer makeup tako lahko vidimo kako izdelek izgleda na koži. Spremenila nebi nič ker sem zadovoljna z objavami. Še naprej tako.

    ReplyDelete
  14. Super giveaway! Tvoje objave so zanimive, aktualne in polne informacij, ne bi jih spreminjala. Pridno piši še naprej. ;)

    ReplyDelete
  15. Super giveaway! Tvoj blog je super, jaz osebno bi mogoče želela videti kakšen tvoj vsakdanji make up, ali pa še več primerjav izdelkov različnih blagovnih znamk. Ali pa post z izdelki, ki ti niso bili všeč, oz. niso vredni svojega denarja.
    Tanja K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. se bom potrudla malo bolj različne objave delat ja :) drugače pa glede izdelkov, ki mi niso bili všeč..sem mela že spisano objavo, pol pa sem vstran vrgla nekaj stvari in je šla adijo objava :S ...pa tud nimam tolk izdelkov, ki so me razočarali..ampak bom probala enkrat skup nabrat :)

      Delete
  16. Blog mi je všeč, ker pokriva veliko področij in ker so ocene oz. objave iskrene in nepristranske. Še posebej rada preberem objave o primerjanih izdelkih, kar mi tudi velikokrat koristi, če se takrat odločam za kakšen nakup in pa rubriko "empties". Tako da ničesar ne pogrešam in se že veselim novih objav ;)

    ReplyDelete
  17. Redno berem tvoj blog in ne bi spremenila čisto nič.
    Super giveaway, mikavne nagrade...

    ReplyDelete
  18. Full dober blog z iskrenimi nasveti :) in pa tudi meni v veliko prid saj se tako lažje odločam za nadaljne nakupe :D
    Mogoče bi jaz želela malo več first impressions :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala ! :) no super, z veseljem pomagam.
      First impressions ne delam z razlogom, ker se mi zdi, da lahko po nekaj časa vseeno ugotoviš, da ti izdelek ni všeč :D ..sicer pa hvala za idejo, morda pa vseeno uresničim !

      Delete
  19. Rada bi videla še več haul objav.

    ReplyDelete
  20. Tvoj blog je res super in z veseljem preberem vsako novo objavo, saj imaš vedno dobre in iskrene nasvete :)
    Z veseljem bi videla še kakšen make up tutorial, primerjavo dveh izdelkov (katerega se bolj splača kupiti ipd.), haul.. :) Skratka želim ti vse najboljše še naprej ter se veselim novih objav :)

    ReplyDelete

Facebook

♥