Review: Afrodita Cosmetics Pearl Prestige (Deluxe Moisturizing Cream & Beauty Elixir)

Saturday, April 25, 2015

Živjo punce !

Pred približno enim mesecem sem se udeležila Afroditinega eventa kjer so nam predstavili novo linijo: Pearl Prestige. Izdelke sem preizkušala en mesec in mislim, da je čas, da delim svojo izkušnjo tudi z vami.

(Hello beautiful readers.
I'm sorry but this review today will be available only in slovene, since you can't get this brand other than in balcan countries.)




EKSKLUZIVNA VLAŽILNA KREMA




O sestavinah, učinkih ter kaj obljublja izdelek si lahko preberete tukaj.

Lonček s kremo se nahaja v kartonasti škatli, ki je na pogled res čudovita s svojo nežno roza barvo ter sijajem. Zadnje čase se pri Afroditi res trudijo olepšati njihove embalaže. Pa vendar že sama škatla ter prozorna plastika na lončku zavajata koliko izdelka je v embalaži. To je stalna praksa nekaterih podjetij, tako, da se raje prepričajte koliko kreme v resnici dobite saj običajno dobite v vseh embalažah približno enako količino. Lonček me je samo razočaral, ker je plastičen, drugače pa izgleda s svojim sijajem že tako lep kot dekoracija na kopalniški polički.


Tekstura je zelo zanimiva. V lončku izgleda v solidnem stanju kot "maslo" ter se ne premakne kaj hitro. Poleg tega je na pol prosojna. Kljub temu pa je tekstura zelo lahka in lepo mazljiva. Hitro se vpije v kožo ter pusti mehak občutek na obrazu. Sama jo lahko uporabljam tudi za dnevno nego saj se res lepo vpije. Krema mi tudi ni mašila por.
Vonj pa je precej umeten saj mu ne moremo pripisati kaj točno predstavlja oziroma kaj je izvor tega vonja. To pa ne pomeni, da je slab, saj je meni naravnost čudovit. Je kar očiten, ženstven, malce sladek in morda rožast. Seveda se boste morale same prepričati kakšen je saj vem, da morda nekaterim ne bi bil všeč.

Cena: 39,90€ / 50ml


ELIKSIR LEPOTE




O sestavinah, učinkih ter kaj obljublja izdelek si lahko preberete tukaj.


Najprej se plastična tubica z izdelkom nahaja v lepi škatli. Pumpica omogoča, da dozirate toliko izdelka kolikor želite. Morda me moti edino, da ne vidim koliko izdelka se nahaja v embalaži. Vonj pa je spet čudovit. Tekstura je bele barve ter lahkotna ampak ne tekoča, kar sem morda sama pričakovala. Eliksir se v kožo hitro vpijedobro vlaži in je tudi primeren za uporabo pod ličili. Nisem opazila kakšnega sijaja na koži, pa vendar je koža bila dobro nahranjena. Seveda ne morem sodit ali se krema dobro obnese proti staranju saj sem še precej mlada.
Kot so tudi pri Afroditi navedli, se lahko pri mastni koži uporablja kot samostojna nega, torej ne potrebujete na vrh nobene kreme, če pa imate bolj normalen ali suh tip kože, pa sledi še kakšna dodatna nega. S tem se popolnoma strinjam, saj dovolj nahrani mojo kožo brez mastnega sijaja oziroma ni preveč hranilen. Prav tako ne maši por ter se nisem soočala z nepravilnostmi.
Mogoče me je samo razočaralo, da se ne občuti kaj preveč luksuzno saj je sama linija po pogledu bolj razkošna ter so tudi cene temu primerne.

Cena: 29,90€ / 30 ml



Linija Pearl Prestige je v drogeriji Müller na voljo s 30% popustom do 31.5.. Tako vam je biserna lepota cenovno bolj dostopna.

Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

2 comments

  1. <3

    Jaz jo moram še preizkusiti, preprosto imam preveč krem na zalogi, ne bi pa rada "fouš" objave napisaal :)

    Ampak se zeloooo veselim testiranja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaz pa sem zdaj samo ta dva izdelka za nego uporabljala :) in tu in tam zvečer Vichy Skin Sleep, da sem vidla razliko :)

      Delete

Facebook

♥