L'Occitane predstavitev linije POPOLNA POTONIKA & izkušnja: nega obraza s Potoniko

Saturday, May 09, 2015

Živjo punce !
L'Occitane me je povabil na nego obraza ter sem si takoj cela vesela rezervirala svoj termin. In sicer sem uživala v 25 minutni negi obraza z novo linijo Popolna Potonika. Najprej pa vam bom predstavila linijo oz. kaj pravi o njej L'Occitane, potem pa še nekaj o moji izkušnji ter testiranju teh izdelkov.

Nova kolekcija za izboljševalno nego obraza
POPOLNA POTONIKA
ŽAMETEN DOTIK POTONIKINIH CVETOV

Cvetoča potonika je naravnost osupljiva. Cvet se med odpiranjem spremeni in razkrije edinstveno naravno lepoto svojih žametnih, svežih in sijočih cvetnih listov.


Onesnaženje, utrujenost, temperaturna nihanja … Za polt je mestno življenje lahko naporno. Agresivni zunanji dejavniki lahko kožo izrazito izsušijo in razdražijo. Tako postane medla, njena tekstura se zdi neenakomerna, pore so povečane in pojavijo se prve gubice. V takih okoliščinah morajo izdelki
za izboljševalno nego obraza opraviti vse naloge – in to hitro! Aktivne ženske imajo le malo prostega časa, kljub temu pa za svojo kožo želijo le najboljše: takojšnje rezultate in dolgotrajno delovanje, svežo
in sijočo polt, popolno in žametno mehko kožo – tudi brez uporabe ličil.

L'OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril in patentiral* edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. V kombinaciji s pigmenti na mineralni osnovi
za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Ta edinstvena kombinacija je srce L'OCCITANOVE nove kolekcije za nego obraza
POPOLNA POTONIKA. Inovativni izboljševalni kompleks iz potonik, ki uspevajo v francoskem departmaju Drôme, opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate.

Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto. In prav naravna lepota je bistvo L'OCCITANOVE nove kolekcije za obraz Popolna potonika. Z njo ne želi ustvarjati iluzorne lepote, temveč razkriti popolnost – ne glede na to, kakšen je vaš ten kože.


1.   Izboljševalna krema za obraz Popolna potonika, 50 ml



V L'OCCITANOVEM laboratoriju so ustvarili nov izboljševalni kompleks, ki združuje izvleček iz potonike in pigmente na mineralni osnovi za optično korekcijo polti. Ta inovativna kombinacija je srce nove kolekcije za izboljševanje polti Popolna potonika, ki nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Nova Izboljševalna krema za obraz Popolna potonika z žametno teksturo, ki je primerna za vse tipe kože, nemudoma izboljša videz kože in jo sčasoma naredi vse lepšo. Koža se v vseh razmerah počuti globinsko navlaženo zahvaljujoč posebni sestavi, ki ji pusti dihati in obenem na njej ustvari sproščajoč zaščiten film. Polt je nemudoma videti sveža, sijoča in spočita. Pore, gubice in nepravilnosti so videti zmanjšane. Koža je žametno mehka in gladka. Vaš obraz bo zasijal v popolnosti naravne lepote ...

 Cena: 38,10 €


2.   Izboljševalna esenca za obraz Popolna potonika, 30 ml




V L'OCCITANOVEM laboratoriju so ustvarili nov izboljševalni kompleks, ki združuje izvleček iz potonike in pigmente na mineralni osnovi za optično korekcijo polti. Ta inovativna kombinacija je srce nove kolekcije za izboljševanje polti Popolna potonika, ki nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Nova Izboljševalna esenca za obraz Popolna potonika je serum, ki daje občutek druge kože. Njegova sveža in ultralahka tekstura, primerna za vse tipe kože, pomaga opazno izboljšati stanje povrhnjice. Pore, gubice in nepravilnosti so videti zmanjšane. Koža je gladka in žametno mehka, polt pa je videti poenotena, sveža in sijoča.

Cena: 44,70 €

3.   Izboljševalna CC krema Popolna potonika SPF 20, 30 ml
Na voljo v nevtralnem in srednjem odtenku


V L'OCCITANOVEM laboratoriju so združili izboljševalen izvleček iz potonike, CC-pigmente, ki poenotijo kožo, in biserno sijoče delce. Rezultat je Izboljševalna CC krema Popolna potonika, ki nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Fina vlažilna tekstura CC kreme pusti koži dihati, med nanosom pa se spremeni in prilagodi polti ter ustvari ultranaraven videz. Polt je videti poenotena in sijoča, nepravilnosti so zabrisane. Uporabite jo lahko kot podlago za ličila ali pa samostojno za make-up naravnega videza.

L'Occitanov nasvet: Za svež ten izberite nevtralni odtenek, za nemudoma sijoč ten pa srednjega. CC kremo nanesite zjutraj po uporabi vlažilne kreme. Za naraven videz je dovolj CC krema, za bolj prefinjen učinek pa nego zaključite s tekočim pudrom ali BB kremo. Ličila bodo obstojnejša, če boste nanje razpršili Izboljševalno meglico za obraz Popolna potonika.

Cena: 28,50 €


4.   Izboljševalna meglica za obraz Popolna potonika, 100 ml

L'OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. Njegova moč je ujeta v novi Izboljševalni meglici za obraz Popolna potonika. Ultrafina in prefinjeno odišavljena meglica ima takojšen izboljševalni učinek. Pore so manj opazne, koža pa je nemudoma osvežena in se zdi obnovljena – preprosto polepšana.

Cena: 13,70 €

5.   Balzam za ustnice Popolna potonika SPF 25, 4 g



L'OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. Njegova moč je ujeta v novem Balzamu za ustnice Popolna potonika SPF 25. Negovalni balzam nahrani, zgladi in zaščiti ustnice ter jim podari naraven sijaj. Ustnice so sproščene in čudovite – preprosto lepe.

Naravno rožnati, jantarni in temnorožnati ... Odtenki novih balzamov za ustnice v spomin prikličejo sprehod po cvetličnem vrtu, na katerem opazujemo čuten ples razkošnih cvetočih potonik. Vsak od štirih zapeljivih, neustavljivo privlačnih odtenkov ustreza določenemu počutju in nobenemu od njih se ne boste želeli odreči.

Odtenki: "Prosojen, Naravno rožnati odtenek, Jantarni odtenek. Temnorožnati odtenek

Cena: 16,30 €

*Patent, vložen v Franciji.
  
***
Prodajna mesta L'OCCITANE

LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Mercator Center Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi
BLED: Cesta svobode 10 MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11 CELJE: Citycenter
NOVO MESTO: Glavni trg 13, Qlandia KOPER: Čevljarska ulica 35
PORTOROŽ: Obala 20 NOVA GORICA: Qlandia
Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji

SPLETNA TRGOVINA

www.loccitane.si



NEGA S POTONIKO





Pred tem še nisem bila na nobeni negi obraza ali čemur podobnem zato sem se tega zelo veselila. Namen celotne nege je bilo, da tudi sama občutim to novo linijo na koži ter mi jo predstavijo. Že takoj, ko sem vstopila v trgovino (Gosposka ulica 11, Maribor) so me lepo sprejeli ter povabili na stolček v kotičku za nego v katerem so v vazi stale tudi potonike. Vse embalaže iz te linije so res luštne, ženstvene in te že na pogled privabijo k nakupu.
Torej odstranili so mi ličila z obraza (ne z oči) in nato je sledil tonik. Potem je dekle naneslo izboljševalno esenco, nato kremo in počasi še CC kremo. Sicer mi je kreme nanesla preveč ter se mi je CC krema kar "svaljkala" z obraza ampak mi je bilo vseeno, saj je bila res prijazna ter se mi je opravičevala in sva poskušali rešiti situacijo. Ti izdelki pa imajo res nežen cvetličen vonj po potoniki in delujejo zelo osvežilno.
 Vmes mi je s svojim nežnim, prijaznim glasom razlagala o celotni liniji in sva se pogovarjali še o drugih izdelkih. Na roki sem preizkusila oba odtenka CC krem ter vse obarvane balzame. Na ustnice pa sem si lahko kar sama nanesla "slivnat" odtenek balzama, kateri mi je bil precej všeč. CC krema je naredila mojo kožo sijočo, malce bolj poenoteno, balzam pa je mojemu obrazu podal še en dotik svežine. Nato je prodajalka/svetovalka predlagala, da mi naredi še nego rok in seveda sem rekla ja, zakaj pa ne. Roke mi je "zdrgnila" s pilingom, kateri je mojim rokam dal občutek mehkobe, nato pa je sledila še majhna masaža rok s pomočjo potonikine kreme za roke.
Nato sva preizkusili še nekaj parfumov, mene pa je našpricala s Potonikinim parfumom saj mi je bil izredno všeč. Običajno mi niso všeč cvetlični vonji, ampak ta ima citrusen, svež pridih, kar me je res očaralo in še zdaj razmišljam o njem. Seveda pa je embalaža še toliko bolj luštna, ker je v obliki na pol zaprtega cveta potonike.
Nato so me še "založli" z obilico testerjev: iz linije Potonika ter drugimi. Za darilce pa smo udeleženke dobile CC kremo v svojem odtenku.

(na sliki nosim CC kremo in balzam za ustnice v "slivnatem" odtenku i z linije Popolna Potonika)

Čeprav nega obraza ni bila kot kakšna "masaža obraza", sem ob družbi ter "preizkušanju" res uživala in izjemne zahvale gredo L'occitanu.

Nekatere punce so me opozorile, da lahko prodajalke v L'occitanu prosite, da vam demonstrirajo posamezne izdelke in podobno nego opravijo tudi na vas - seveda brezplačno ! Tako lahko nekatere izdelke občutite ter se lažje odločite za nakup. Torej, nič bat, prodajalke so zato v trgovini, da vam L'occitane izdelke čim bolj približajo.


Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

4 comments

  1. Ohhh komaj čakam. CC krema je obarvana, pa ti je kul odtenek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. CC krema je zelo svetla in mi res paše na obraz...na fotografiji jo nosim, čeprav se ne vidi kaj fejst. Tudi ni ravno prekrivna :)

      Delete
  2. Tudi jaz sem ravno napisala objavo :D
    Vidim, da ti CC kremica lepo pristoji :D
    Jaz se nisem fotkala, ker so se mi kot zanalašč naredili 3je veliki mozolji, drugače pa mi je po začetnem testiranju ful dobra. Sem kar vesela, da smo jo dobile :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tud jaz imam na fotografiji en fajni mozolj pa še ostale "ostanke" od mozoljčkov..ampak sem hotla vsaj fotkat na hitro kako zgleda :) Jaz je sicer še nisem sprobla na sebi, ker imam še ostale CC in BB kreme na testu, ampak morem čimprej ja :P

      Delete

Facebook

♥