Farmasi brows & eyes: Eyeliner, Eyebrow pencil, Eyebrow palette

Thursday, June 18, 2015

Živjo dekleta !
V začetku maja sem prejela kar nekaj ličil znamke oziroma podjetja Farmasi. Njihove izdelke pa najdete na spletni strani farmasi.si Za začetek pa vam bom podala nekaj informacij. In sicer gre za podobno poslovanje kakor Avon in Oriflame s tem, da je znamka Farmasi nastala na podlagi farmacevtskih izkušenj. Vse izdelke lahko kupite v njihovi spletni trgovini, pri čemer morate imeti svojega "sponzorja", saj kupujete preko njega, pri čemer on v večji meri nima ničesar z vašim paketom. Na dnu objave pa sem zapisala vašega sponzorja, če boste kaj kupovale. Pogoje poslovanja pa si lahko preberete tukaj. Čeprav od izdelkov nisem pričakovala kaj veliko, mi je veliko izdelkov zelo ali dokaj všeč ter so jih izbrali popolnoma po mojih pričakovanjih, polti, barvi obrvi itd.
Pa poglejmo kako se je na meni obnesel prvi del izdelkov, ki sem jih testirala. (Fotografije kako izdelki izgledajo na meni, so na koncu)...



Kajal tekoči eyeliner



Dobro pigmentirano črtalo v obliki "pisala". Konica mi ni najbolj všeč, ker bi si želela, da bi bila malce tanjša saj imam zaradi tega težave pri nanašanju. Tako ne morem naredit dobre tanke podaljšane črte od očesa. Sicer pa je to odvisno od tebe, če ti le to ustreza, ker bi verjetno drugim bolj ustrezal. Pa vendar malce zbledi čez čas.

Cena: 3,90€

A nicely pigmented "pen"-like eyeliner. I kind of don't like the tip because it doesn't allow a very thin winged eye-look. Maybe it's just me and I don't get along with it or cannot seem to figure out how to use it. It still works and maybe some girls like these kind of eyeliners. It does fade a bit throughout the day.

Svinčnik za obrvi - odtenek: 01



Že dolgo časa nisem uporabljala svinčnika za obrvi, saj sem imela slabo izkušnjo s prvim in se mi nikoli ni zdelo, da si znam dobro "očrtati" obrvi. Ta svinčnik ni suh ampak bolj kremast in omogoča res enostaven nanos, rezultat pa je naraven. Sicer morate malo vadit, da obrvi ne izgledajo narisane, ampak sem se sama navadila in mi je všeč kako izgledajo moje obrvi po uporabi tega svinčnika. Seveda potrebujete tudi "krtačko" za obrvi, da jih po nanosu počešete ter se ostre linije malce zabrišejo.
Odtenek pa je sivkasto blond, kar omogoča še bolj naraven izgled in se mi zdi, da je blizu barvi mojih obrvi. Prav tako pa je res dobro obstojen.

Cena: 2,80€

I have to admit that I haven't used an eyebrow pencil for a long time because I had a weird experience with a first one an I thought they weren't really for me. However, this one surprised me. It's creamy and easy to use. You just draw small lines to mimic hairs. With some practice you can really work with it and the result is great & natural. Afterwards you need to use a spoolie/eyebrow brush to brush through and blend lines with your eyebrow hairs.
This shade is quite neutral, greyish blond so it suits me and is quite natural on me. Also it is longlasting !

Trio paleta senčil za obrvi



Že na pogled se mi je zdelo, da ti odtenki ne bodo ustrezali mojim obrvem, ki so temno blond s sivkastim podtonom. V paleti pa najdete sledeče odtenke: rumenkasto blond, rjav in temno rjav. Kljub temu je mešanje blond in rjavega odtenka še nekako najbolj ustrezno za moje obrvi, da ne izgledajo smešne, zato sem predvsem preizkušala teksturo. Le ta se malce drobi, ampak se z lahkoto nanaša na obrvi ter ostane v dobrem stanju cel dan. Priložen čopič je nesmiselen, saj so ščetine debele, drug del pa ima gobico, s katero ne vem kaj bi sama počela na obrveh, saj se le ta običajno uporablja za senčila. Embalaža pa je lepo tanka ter ima veliko ogledalo. Torej, če vaše obrvi ustrezajo odtenkom v paleti, bi vam morda ustrezala.

Cena: 7,5€

At first look I knew that these shades wouldn't suit my eyebrows which are ashy/dark blond, because in this palette you find particular shades: yellowish blond, brown and dark brown. However, I can kind of mix blond and brown shades to match me without looking too weird. Texture is a bit crumbly, however easy to blend and use. Plus it's quite longlasting. The brush is a bit weird though - I wouldn't use that for my brows especially not the sponge and the actual brush is too thick. Packaging is nicely slim and has a mirror which is a bonus. So, if these shades would suit your brows, maybe it would work for you.


Levo/left: Svinčnik za obrvi (eyebrow pencil)
Desno/right: Paleta senčil za obrvi (eyebrow palette)


Črtalo / eyeliner


p.s. no mascara yet


Za nakup v spletni trgovini Farmasi.si potrebujete sponzorja, katerega so meni dodelili, če boste tudi same želele kateri izdelek naročiti: SimoncaR

*zelene cene na spletni strani so namenjene vam, kateri se registrirate, imate sponzorja ter ste tako člani in lahko nakupujete izdelke

You Might Also Like

4 comments

  1. top zadeve :3 sploh tale kompletek za obrvi je wow.

    ReplyDelete
  2. Sva dobile kar podobne izdelke. Meni tudi liner ni preveč všeč, ker ne maram teh oblik. Svinčnik za obrvi in senčila za obrvi pa so mi všeč. Sploh svinčnik mi je odtenek res super in tudi tebi super paše odtenek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, z linerjem se res ne razumem zaradi oblike. Sicer meni senčila za obrvi niso všeč, ker mi ne pašejo..Verjetno bi komu drugemu :D Svinčnik je pa res super ja ! :)

      Delete
    2. no hotla sem rečt, da imajo senčila za obrvi preveč toplega podtona zame :)

      Delete

Facebook

♥