Razvajanje z znamko: Dvorec Trebnik - DT (slo)

Wednesday, October 14, 2015

Živjo punce !
Slovenska kozmetika Dvorec Trebnik je le nekaj časa nazaj lansirala nove izdelke v novi liniji DT. Tako se lahko negujete in razvajate z izdelki od glave do pet z omamnimi tropskimi, sadnimi in pomirjujočimi vonji. Gre za izdelke, ki ne vsebujejo parabenov, GSO, barvil, mineralnih olj, vsebujejo pa sestavine naravnega izvora ter so bogati z rastlinskimi izvlečki in naravnimi olji. Pa vendar se morate zavedati, da običajno je odstotek naravnih sestavin v izdelkih, ki se oglašujejo kot naravni, zelo majhen. To me velikokrat moti, ker če hočem nekaj posebej kupit zaradi te lastnosti, potem naj bo v večini naraven. V primeru dt izdelkov je kar nekaj sestavin naravnih.


Jungle Rain - Osvežilna pena za tuširanje 200ml - 7,99€



Izdelek, ki bi bil pravšnji za poletne dni saj vsebuje alojo, tako, da je super za razdraženo kožo, še posebej pa za opekline (seveda tega nisem morala testirati, ker sem izdelke prejela proti koncu poletja). Lahkotna kremasta tekstura pene osveži telo, jo lepo očisti pri tem pa je ne izsuši. Vonj je osvežilen, citrusen ampak vsebuje še nekaj sladkega tako, da je res tropski. Embalaža pa izgleda luštno. Cena ni najmanjša, zato si jo morda privoščite tu in tam za razvajanje.

Tender Shea body lotion - Losjon za telo z negovalnim karitejem 200ml - 4,29€



Pri tem losjonu me je najprej motil vonj, ker pač ni po mojem "okusu". Sicer vsebuje karite, ampak meni bolj diši po mandljih kar bi bilo veliko ljudem prijetno. Tekstura je precej gosta, vendar se dobro vpije v kožo in ni premastna. Vendar je potrebno počakati nekaj trenutkov, preden se oblečete. Losjon je dobro hranilen in lepo neguje kožo. Malce me moti embalaža, saj jo je potrebno precej stisnit, da lahko doziraš losjon. 



Sparkle Star hair & body oil - Svetlikajoče olje za telo in lase 150ml - 6,99€



Zelo mi je všeč, da ta izdelek vsebuje veliko naravnih olj, kar lepo neguje tako telo kot lase. Sama sicer nisem takšna ljubiteljica bleščic, katerih pa je v tem olju veliko ter so precej vidne na sončni svetlobi. Tekstura je bolj tekoča, na koži pa pusti sijaj ter mehek občutek. Vonj je prijeten, svež. Malce me moti, ker se ne vpije tako hitro, sicer pa tekstura ni preveč mastna v primerjavi z nekaterimi klasičnimi olji. Zelo pazljivi morate biti pri nanašanju na lase, saj sem sama na konice nanesla preveč in so moji lasje takoj postali mastni, kar se mi še nikoli ni zgodilo ter sem jih mogla še enkrat oprat. Torej v kožo se precej hitro vpije, medtem, ko se v (moje) lase ne vpije tako hitro.

Energy Tonic - Osvežilna meglica za obraz in telo 150ml - 6,99€ 



Ta vodica bi bila super za poletne dni, če te naprimer opeče po obrazu saj vsebuje hladilno oz. negovalno aloe vero.
Če jo uporabljate samo kot sprej za obraz, deluje osvežilno, med tem, ko se takšni spreji ob nanosu na bombažno vatico uporabljajo kot tonik, torej, da pokrijete vso površino kože ter ohranite PH ter v tem primeru navlažite ter pomirite kožo na celotni površini obraza. Zelo mi je všeč, da je tekočina, ki jo popršiš zelo "fina" in te ne "zalije", zato na obrazu ne izgleda mokro. Vonj je svež, meni mogoče malce premočen. Cena pa je solidna.

Embalaže vseh izdelkov imajo zelo luštne grafike in so privlačne na pogled, nekateri izdelki pa so se izkazali za lepo negovalne. Trenutno pa morem še preizkusiti balzam za ustnice ter kremo za roke.
Ste že preizkusile kakšen izdelek znamke Dvorec Trebnik in kakšno je vaše mnenje?

You Might Also Like

7 comments

  1. Meni so zelo všeč ti njihovi izdelki. :)
    Poleg meglice in olja sem sama prejela kokosov gel za tuširanje in šampon s kokosom. Poleg obeh zadev s kokosom mi je nekak najbolj všeč še olje - fuuul mi diši, čeprav meglica tudi ni slaba.
    Me pa mika ta pena za tuširanje, ker so mi takšni izdelki zanimivi, ampak glede na opis vonja, bom počakala na poletje. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je pa meglica zelo fajna :) Čeprav se mi zdi, da bi lahko bila manj odišavljena.
      Olje mi je dobro, ampak malo dosti bleščic vsebuje, pa bolj mi je všeč od Nuxa :)
      Ene zadeve še zvenijo dobro na njihovi strani..bi mogla enkrat povonjat v trgovini, ampak itak mam tooolk stvari :/

      Delete
  2. Joj DT je pa čisto po mojem okusu. Sicer morem par izdelkov še sprobat dodobra, ampak so mi zakon. Mam spisani 2 oceni že skoraj ampak kr odlašam. Me je pa tole bleščičasto olje kar prevzelo <3

    ReplyDelete
  3. Ta osvežilna pena za tuširanje se fajn bere :) meni je vse kul, kar navlaži :D Ta meglica za telo in obraz mi je pa všeč. Na začetku je mogoče res mal močan vonj, ampak pri meni je odvisno od vsakega izdelka. Vseeno mi je všeč, da mi kožo kar dobro navlaži :) Aja pa slike so mi všeč! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super ! .. Jaz se z meglico tu pa tam kr tak pošpricam, sej je za osvežitev :3
      Hvala, ampak meni tokrat niso všeč fotke :(

      Delete
  4. Fajn izdelke imajo! Jaz imam tuš gel in losjon z vonjem po kokosu in se mi zdi, da je res fajn pravi kokosov vonj, me pa tudi pri losjonu mal embalaža zmoti, ampak se da potrpet. :D

    ReplyDelete

Facebook

♥