Spring Time with: ARTISTRY Signature Color™ Makeup (+ giveaway)

Sunday, April 17, 2016

Živjo punce !
Danes vam skupaj s podjetjem Amway predstavljam spomladansko navdihnjeno kolekcijo ličil Artistry Signature Color™, ki vključuje ličila za oči in lica v čudovitih barvnih odtenkih pomladnega prebujanja. Seveda pa smo poskrbeli tudi za vas, saj bo ena lahko preizkusila njihovo črtalo za oči.

Hi girls !
Today I'll show you a few bits from new, spring inspired Artistry Signature Color™ collection. It includes some eyeshadows and blushes in gorgeous spring colors, as well as an eyeliner.




Senčila za oči in škatlica



Pomlad je čas za mikavne poglede, razigrane mežike in frfotanje trepalnic, ki jih bodo nežno obarvana senčila za oči naredila še lepše ter zapeljivejše. Več odtenkov Artistry Signature Color™ ponuja bogato izbiro: za brezhiben dnevni videz izberite senčila v barvah naravnega sijaja ali bronastih nians, ki odlično sovpadajo s sončno zagorelimi trendi, v večernih urah pa začarajte s kombinacijami nežne zadimljenosti, očarljive vijolične ali rožnato čokoladne ter dodajte svojemu pogledu občutek mističnosti. Žametno gladke formule v prahu z mat, sijajem ali kovinskim končnim učinkom.

Moje mnenje:
Prejela sem paleto senčil v bronastih odtenkih (Spiced Bronze). Sicer bi za te bronz, zlate odtenke rekla, da so precej poletni, vendar so izredno lahko nosljivi čez celo leto. Senčila so zelo dobro pigmentirana in na dotik malce kremasta. Ob uporabi čopiča pa tudi izpade kar nekaj prahu. Na vekah se zelo enostavno zabrišejo in nimam nobenega problema z nanosom kar je super. Tako dosežem bronz, zadimljen izgled v nekaj sekundah. Obstojnost pa je tudi odlična. Skratka lahko rečem, da so senčila zelo dobre kvalitete.

This eyeshadow quad in bronzed shades, is called: Spiced Bronze. It's perfect for spring/summer, however wearable even all year around. They are all shimmery and very pigmented. Texture is quite "creamy", however there is a bit of fallout. Application is easy and blending is effortless. So it's great even for beginners. Within just a few second, you can achieve a beautiful bronzed, smokey eye look .Also they last for a whole days with just a bit of fading. Of course I always use an eyeshadow primer. All in all, it's a high quality palette.



Rdečilo za lica


Poudarjena lička so tista, ki sooblikujejo linije vašega obraza in poudarijo vaš nasmeh. Artistry Signature Color™ svilanto gladko rdečilo za lica omogoča mat ali svetleči končni učinek in dopolnjuje vsako vrsto polti. Na voljo sta breskov ali nežno rožnat odtenek ter z zlato obarvanim sijajem; uporabljena tehnologija, ki odseva svetlobo, pa bo poskrbela za osvetlitev naravnih potez vašega obraza. 

Moje mnenje:
Prejela sem tudi rdečilo v odtenku Soft Rose, s fino teksturo. Rdečilo ob nanosu na obraz ni izredno pigmentirano, vendar mi je to všeč saj tako ne moreš nič zafrknit ter ni potrebnega popravljanja ob močnem nanosu. Se pa zelo enostavno nadgradi v kar intenziven odtenek. Ker gre za svetlejši rožnat odtenek, deluje zelo pomladno in koži podari svež videz. Obstojnost je zelo dobra in z mojega obraza na koncu dneva ne zbledi skoraj nič.

Tako rdečilo za lica kot paleto senčil lahko priročno prenašate v elegantni ARTISTRY™ Signature Color škatlici. Kar zna edino biti nadležno je to, da za vsako senčilo ter rdečilo potrebujete posebno škatlico. Sicer lahko sisteme menjavate, sama škatlica pa je res lepa.

Next product is a blush in the shade: Soft Rose. When applied on the face it is not the most pigmented blush, however this means that you cannot mess up. You won't be looking like a clown right away, so you have an option whether to apply it heavy or lightly. Still it can be really buildable and the shade is quite gorgeous. It gives the face a nice flush of color and a fresh look. Also it lasts all day long with almost no fading.
Unfortunately you need to buy a separate box for eyeshadows and blush. Though it's gorgeous.


Priporočena maloprodajna cena izdelkov v kolekciji ARTISTRY SIGNATURE COLOR™:
Paleta senčil za oči: 40,35 €
Rdečilo za lica: 22,67 €
Škatlica: 19,76 €
Dolgoobstojno črtalo za oči: 22,23 €

Ličila lahko najdete /tukaj/

Artistry™ izdelke, ki jih proizvaja podjetje Amway, je mogoče kupiti ekskluzivno preko nosilcev posla Amway (NPA). Za več informacij obiščite: http://www.amway.si.


Da pa ne bom sama preizkušala to pomladno kolekcijo, bo ena izmed vas prejela dolgoobstojno črtalo v grafitnem odtenku.

Dolgoobstojno črtalo za oči

Črtalo za oči poskrbi, da oblika in barva oči izstopata ter pritegneta pozornost, ki si jo zaslužita. Amway je oblikoval dolgoobstojno črtalo za oči, ki s kremno formulo omogoča gladek nanos, brez razmazovanja. S črtalom na eni strani in gobico na drugi boste lahko ustvarile raznolike linije - od natančnih obrisov do dramatičnega videza za večerne dogodivščine. Odtenki: črni, rjavi, vijolični ali grafitni.

Kako prejmeš črtalo ?
Izpolniš Rafflecopter obrazec (spodaj) !


You Might Also Like

8 comments

  1. Ooooo prav z veseljem ga bom preizkusila. Sodelujem in delim :)

    ReplyDelete
  2. super objava, mika me, da bi si kupila sencke :))

    ReplyDelete
  3. Artistry izdelki so res fenomenalni. Sem slišala same pohvale, mene mogoče malo motijo edino cene, saj si težko privoščim kaj iz takšnega cenovnega razreda in če sem povsem iskrena - tudi za manjšo ceno se dobi kakovost in obstojnost. Vseeno bi pa z veseljem preizkusila to črtalo. Sem imela že eno in sem bila zelo zadovoljna. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cena res ni najbolj prijazna, zato sem precej vesela, da sem prejela te izdelke :)

      Delete
  4. Z veseljem bi sprobala crtalo. Nimam niti enega.... super objava

    ReplyDelete
  5. Z veseljem bi sprobala crtalo. Nimam niti enega.... super objava

    ReplyDelete
  6. Paleta senčil mi je res zelo všeč :) Čudovite slike!

    ReplyDelete

Facebook

♥