L'Occitane Pivoine Sublime Tinted Lip Balm - Tender Red

Friday, July 07, 2017

Pozdravljene.
Že dve leti je od tega, ko sem prvič spoznala L'Occitanovo linijo Pivoine Sublime. Takrat me je očarala CC krema (oceno najdete tukaj). Malce me je sram povedati, da imam to kremico še kar v lasti, vendar jo uporabljam samo v poletnih dneh ter mi tudi sedaj dobro služi. Letos pa so to linijo dopolnili še s Cvetnim čistilnim oljem, priročnimi maskami za obraz ter na poličkah lahko najdete tudi nove obarvane balzame za ustnice Popolna potonika (več tukaj). Na voljo je kar 5 odtenkov, med katerimi se najdejo rdečkasti, rožnati ter tudi oranžen odtenek.

L'Occitane Pivoine Sublime Tinted Lip Balm - Tender Red

"L'Occitane pravi: 
Zaščitite ustnice z žametnimi balzami za ustnice, obogatenimi z izvlečkom iz potonikine korenine. Prav potonika je ena od L’OCCITANOVIH najljubših provansalskih cvetlic. Ta razkošna roža uspeva v departmaju Drôme na jugu Francije, kjer jo ročno nabirajo, L’OCCITANE pa iz nje pridobiva izvleček, ki ga uporablja v formulah za izboljševanje kože in polti. Balzami, obogateni z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, ustnicam podarijo svežo naravno barvo. Hkrati pomagajo nahraniti, polepšati ustnice ter jih zaščitijo pred sončnimi žarki z zaščitnim faktorjem 25."

"This creamy beauty balm nourishes, protects (SPF25) and sublimates the lips, while giving them a vivid red shade. Lips feel comfortable, with an 8h-hydratation and look evenly coloured. Enriched with perfecting peony extract, this lip balm is easy to apply and offers a natural finish, for simply beautiful bold lips. 
• Lips feel comfortable and nourished 
• Lips look evenly coloured 
• Lips look beautiful and are protected (SPF25)."

L'Occitane Pivoine Sublime Tinted Lip Balm - Tender Red

Balzam, ki sem ga preizkušala ima prijetno, svilnato teksturo, ki hkrati ni preveč tekoča in se lepo razporedi po ustnicah. Odtenek Tender Red (Šarmantno rdeč) obarva ustnice v češnjevo rdeč odtenek. Barva se že z enim nanosom zelo lepo pozna, za večji učinek pa ga nanesem dvakrat ter razmažem.
Ker gre za balzam za ustnice, barva ni tako obstojna po uživanju pijače ali hrane, vendar je ponovno nanašanje zelo enostavno. Občuti pa se zelo hranilno in moje ustnice so po uporabi mehke. Vonj me je presenetil saj je bolj saden. Všeč mi je, da vsebuje tudi SPF25, zato je še bolj popoln za poletje saj zaščiti ustnice pred opeklinami. Hkrati ima res luštno embalažo, ki je težja in ima navoj, tako da najprej pokrovček odviješ, ter se v torbici ne more odpreti.

Cena: 16,30€ (v trgovinah in na spletu)

L'Occitane Pivoine Sublime Tinted Lip Balm - Tender Red

This lip balm has a glorious, silky texture which feels very comfortable on the lips, but not too light. It's creamy and nicely nourishing, leaving the lips very smooth. The shade Tender Red turns your lips into a cherry red shade which if very flattering. You can notice the color even with one swipe, however with more swipes it even builds up. But of course because it is a lip balm, it won't stay on your lips as long as lipsticks do. Though re-applying is effortless. I was also surprised by the smell as it is not flowery, but more on a fruity side. It's also great for summer time because it contains SPF25.
Plus the packaging is great: cute but heavy duty with a twisted lid, so it doesn't open up in your bag.

Price: around 16€

L'Occitane Pivoine Sublime Tinted Lip Balm - Tender Red

L'Occitane Pivoine Sublime Tinted Lip Balm - Tender Red

You Might Also Like

2 comments

  1. Embalaža je zelo srčkana! In tudi bere se odlično. Za balzam je cena kar malce visoka, ampak je super, ker ima zaščitni faktor. Lepo ti pristaja! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, pa tudi luksuzna je :) Cena je res visoka, ampak so sedaj tudi balzami znižani :)
      Hvala !

      Delete

Facebook

♥