Presenting: Afrodita Men

Wednesday, July 02, 2014

Živjo !
Za tole objavo sem se odločila, da je ne bom imenovala: ocena - saj sama nisem preizkušala izdelkov, jih pa je moj fant ter sem se potrudila od njega pridobiti čim več besed o izdelkih. Najprej pa bom vse te izdelke tudi predstavila.
Gre za novo linijo posebej zasnovano za moške s strani Afrodita kozmetike. S fantom sva se udeležila dogodka na katerega naju je povabila Afrodita z namenom, da bi nam predstavili tole novo linijo. Tokrat je bil moj testirni "zajček" : moj fant.
Nova linija vsebuje 4 izdelke katere sva s fantom tudi prejela skupaj s tuš gelom katere sem v drogerijah opazila že pred kakšnim mesecom ali dvema.

AFRODITA MEN je nova linija izdelkov za nego moške kože, ki se popolnoma prilagaja potrebam sodobnega moškega. Vanjo so vgradili inovativno MEN FIT FORMULO*, ki vsebuje visoko aktivni anti-age vitamin B3 ali niacin ter spodbuja obnovo celic kože.
MEN FIT FORMULA*: blago razkuži in pomirja iritacije po britju, zavira nastanek mozoljčkov, obnovi zaloge vlage ter gladi gubice.


(spodaj sledi opis izdelkov po vrsti kot so na tej sliki)

MEN 3D SENSITIVE SHAVE GEL (150 ml - cena: 2,90 €)
Omogoči učinkovito in gladko britje ter ne draži kože. Dodani oljni kompleks kožo zaščiti, jo varuje pred izsušitvijo in podaljšuje učinek vlaženja. MANJ PENE ZA VEČ BRITJA!
Mnenje: Fantu ni preveč všeč, da se ne peni, saj je vajen tega. Gel se mu ni zdel poseben, je pa opravil svoje delo.

24 h HYDRA EXTREME KREMA (50 ml - cena: 6,70 €)
S pomočjo dodane 100% naravne hialuronske kisline omogoča intenziven prenos vlage v kožo in njeno razpršitev v globlje plasti. Lahka, hitro vpojna formula nadomesti tudi z britjem odstranjene lipide ter nudi takojšnjo »ekstremno« navlažitev vseh vrst kože z dolgoročnimi učinki, ki se kažejo v povečani čvrstosti in napetosti kože. Krema ne maši por in ne pušča mastnega sijaja.
Ultra vlaženje & matirni efekt & dolgoročna vlažilnost.
Mnenje: Tole kremo je probal fantov prijatelj, ki ima bolj suho kožo na obrazu. On pravi, da je krema super in ga ob nanosu ni nič zapeklo ter je občutil mehkobo. Čez pol ure se mu je sicer koža začela malo luščit, ampak se je zaradi tega njegova koža obnovila in je zdaj vredu in v malo boljšem stanju.

24h AGE PROTECT (50 ml - cena: 6,70 €)
Krema oskrbuje in ohranja vlago v koži ter občutek negovanosti skozi ves dan. Nadomesti tudi z britjem odstranjene lipide. Na površini kože ustvari zaščitni film, ki zavira prezgodnje staranje in nastajanje gubic. Po negi je koža občutno bolj gladka, čvrsta, napeta in prožna. Krema se lepo vpije in ne pušča mastnega sijaja ter ne maši por.
Za vse tipe kože anti-age & vlaženje & matirni efekt
Mnenje: Krema zelo diši, vendar se nekako ne opazi čvrstost ali napetost kože (saj jo je testiral 21-letnik). Prav tako kot druge kreme je tudi ta prijetno vlažilna in dišeča.

3 v 1 AFTER SHAVE BALZAM (50 ml - cena: 5,50 €)
Idealen je za nego po britju. V hipu obnovi zaloge vlage, kožo pomiri, rahlo dezinficira in poživi polt. Zaradi vgrajenega niacina - vitamin B3 - zmanjša možnost nastanka mozoljčkov po britju. Z vsakodnevno nego izboljša tudi enakomernost tona kože. Balzam ima lahko teksturo, se hitro vpije, kože ne masti in ne maši por. Hladi & vlaži & zaščita & matirni efekt.
Mnenje: Fantu je ta balzam zelo všeč in matira njegov obraz, prav tako pa mu daje prijeten občutek po britju. Drugače pa tud meni zelo diši ! :D

AFTER SHAVE LOSJON po britju (120 ml - cena: 1,60 €)
Za osvežilno navlažitveno nego in umiritev razdražene kože po vsakem britju. Blago parfumiran lotion vsebuje niacin, ki zmanjša možnost nastanka mozoljčkov po britju.
Tega izdelka s fantom sicer nisva dobila, zato ne morem podat mnenja :)

GELI ZA TUŠIRANJE (250 ml - cena: 2,10 €)



Afrodita pravi:
Vedno lepo negovani lasje, mehka in popolnoma gladka koža po britju, občutek svežine, ki traja in traja… Zanesljivo nego po moško od glave do pet zagotavljajo NOVI zapeljivo dišeči geli za šamponiranje in prhanje Afrodita MEN: 4D, CITY, GENTLE, WAWE in WILDE. Pet atraktivnih vsestransko uporabnih izdelkov se popolnoma prilagaja življenjskemu slogu in negi sodobnega moškega, ki želi biti urban, vedno svež, pripravljen na akcijo, avanture in užitke, torej pripravljen na vse. Geli imajo koži prijazno pH vrednost. Ne vsebujejo parabenov, parafina in silikonov.

City gel - ustvari takojšen občutek svežine na koži. Vsebuje vitamin C, ki spodbuja krepitev lasišča.
Wave gelponuja val svežine in nove energije z dodano mineralno formulo za vitalnost telesa in duha.

V kolekciji so še 3 drugi vonji: Gentle, 4D, Wild

Mnenje: fantu so ti tuš geli fajn, ampak mu niso ravno všeč kot šampon za lase saj so njegovi lasje potem bolj trdi - niso mehki kot je navajen. Ta dva tuš gela meni osebno res dobro dišita. City ima zelo osvežilen, citrusen vonj tako, da je primeren še posebej za jutra, saj te vonj med tuširanjem zbudi. Wave pa ima tisti prav moški vonj, ki je prav tako osvežilen.

Zaključek: Vse kremice res dobro dišijo - imajo fajni moški vonj, ki pa ni premočen zato verjamem, da bo tudi ženskam všeč ;). Če bi rade, da vaši moški sprobajo kaj novega in slovenskega - tudi sama glede na slišano priporočam to linijo za moške. Lahko pa svojemu moškemu tudi kakšen izdelek podarite :)

Še enkrat pa se zahvaljujem Kozmetiki Afroditi za povabilo ! 

* Vse cene so priporočene mp cene v eur 2014 Slovenija

You Might Also Like

0 comments

Facebook

♥