Afrodita Cosmetics: Creamy Shower Gel collection

Tuesday, September 01, 2015

Mislim, da ne rabim omenjat kako so nas v začetku julija pri Kozmetiki Afroditi razvajali na posebnem eventu za blogerke (več si lahko prebereš tukaj), nato pa smo prejele še darilno vrečko z omamnimi tuš geli. Seveda sem jih že pred tem opazovala na njihovi facebook strani, med tem, ko sem se zavedala, da imam doma že ogromno zbirko tuš gelov. Nato sem jih še v drogeriji povonjala in bila še bolj navdušena. Tako pa vam lahko danes opišem izkušnjo z vsemi vonji...

Ti geli so "raj za vse sladkosnede". Kakor pravijo pri Afroditi: pod prho prebudijo čute, napolnijo z energijo ter koži z bogato kremno sestavo zagotavljajo tudi intenzivno nego. Na ta način pomagajo preprečevati njeno izsuševanje ter jo naredijo osupljivo mehko! Za še slastnejše doživetje pod prho so negovalnim formulam dodali 100% naravne kakavove delce, ki ob stiku s kožo lahkotno zdrsijo po telesu in tako delujejo stimulativno in poživljajoče. Izdelki so brez parabenov, parafina in silikonov ter zaradi slednjega primerni tudi za občutljivo kožo. In kar je najpomembneje: odlikuje jih koži prijazna pH vrednost.





Torej v vseh gelih so kakavovi koščki, kar pa ne pomeni, da delujejo kot piling, saj se pod vodo stopijo ter se ne občutijo na koži. Namen je, da izgledajo geli v embalaži še bolj omamni. Med prhanjem se občutijo kremasto in malce negovalno. Ne morem pa reči, da so najbolj negovalni geli za prhanje, saj moja koža po prhanju ni opazno bolj navlažena, je pa prijetno mehka. Vonji pa so najboljši del teh gelov za tuširanje ! Čeprav so bili izdani poleti, bodo zaradi "toplih", prijetnih vonjev tudi super za prihajajoče mrzle dni.

In poglejmo kateri vonj se mi je najbolj priljubil...

Pistacija
Od tega vonja sem pričakovala malce več, pa vendar je prijeten. Ni poseben, je kremast in njami. Vonj po pistacijah pa ni tako zelo izrazit. Popoln za ljubitelje pistacij he-he.

Malina
Nad tem vonjem so kolikor vem, vsi najbolj navdušeni saj je to priljubljeno sadje v kombinaciji s sladkim, najboljši par. Gre za sladek, kremast vonj s svežim pridihom malin. Malce me spominja na "vroče maline" in res je za "pojest".

Pomaranča
Morem priznat, da mi je ta vonj zvenel še najbolj nenavadno (kremasta pomaranča?), ampak wau je pa zelo dober ! Spominja me na nekakšne kremaste pomarančne bonbone, ki sem jih jedla, ko sem bila še majhna (nimam pojma kateri so !). Res je zanimiv vonj: kislo s sladkim: osvežujoč, slasten in še bolj diši ob stiku z vodo.

Vanilija
Ta vonj morda ni tako poseben ampak še vedno zelo slasten. Vonja se le vanilija v kombinaciji s kremo. Če ste ljubitelji sladkih tuš gelov, je ta morda za vas. Zame pa pride v poštev v mrzlih mesecih saj me takšni vonji med tuširanjem "ogrejejo".

MP cena: 2,10€

Ste že preizkusili kakšnega ?

You Might Also Like

10 comments

  1. Meni je trenutno pistacija the best (sem malo pristranska, ker obožujem pistacije... hihi), pomaranča je pa tudi zakon. Vidim pa, da sem ena redkih ki ji malina ne odgovarja, enostavno mi ni prijeten vonj...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je tud kr nekaj oboževalcev pistacije, ja :D ..Odkar delam v Lushu vem, da mamo zlo različn "voh" in preference glede vonjev, tako da te čist razumem :)

      Delete
  2. jas sem si kupla pomarančo, v nagradni igri pa sem prejela vanilijo. Sem pa definitivno šla v dm vse povohat, pa se mi pomranča najbolj dopade.

    ReplyDelete
  3. Poskusila sem že vse, sicer mi najbolj ustreza malina, takoj za njo pistacija. Vanilija mi je sicer všeč, ampak najmanj. Glede kakavovih koščkov je pa tako, da se pri meni pri nobenem šamponu koščki niso stopili. Mogoče gre za različne serije polnjen, čeprav dvomim v to razliko?

    Vanja K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, meni se zdi, da so se topili...ampak mogoče nisem bila toliko pozorna, ko sem se umivala...sicer pa glavno, da ne naredijo pilinga..so samo za "okras" :D

      Delete
  4. Jaz sem ena redkih, ki nima doma teh gelov. :P
    Sem jih hotela kupit, ko je bil kuponček za -50%, ampak mi je uspelo iti v DM brez kartice, potem pa sem šla na morje čez vikend in je blo konec akcije. :D
    Bom pa si definitivno vsaj en vonj privoščila, ampak še ne takoj, ker mam OGROMNO gelov. Najbolj pa mi je všeč malina, takoj za njo pa pomaranča. Ostala dva mi nista toliko, mogoče ker sta bolj zimska in ker sem ju vonjala v 'največji vročini' me nista pritegnila. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz sem pa zdaj te nekajkrat uporabla, pa sem jih mogla shranit nazaj...ker mam isti problem: preveč tuš gelov :D ..ja pistacija in vanilija sta res sladka, topla..

      Delete
  5. Malina mi je bila super. In zdej vidim, da si moram kupit še pomarančo. :P

    ReplyDelete

Facebook

♥