MeTime - Mesečna škatlica (slo)

Wednesday, April 13, 2016

Živjo punce !
Danes vam bom predstavila novo "škatlico" na tržišču. Namenjena je tistim dnem v mesecu oz. kar lepo povedano: za čas med menstruacijo. Če nimaš časa ali pa preprosto pozabiš kupiti vložke in vse druge pripomočke, je to zelo priročna zadeva. Če izbereš Premium ali Ultimate paket, pa dobiš še darilca za razvajanje, kar mene osebno najbolj pritegne pri tej škatlici, saj nikoli ne veš ali ti tisti dan ravno zmanjka čokolado, ko ti hormoni divjajo in je polom. Seveda pa se punce rade razvajamo, zato je v teh večjih paketih priloženih kar nekaj super darilc.





Izbira škatlic:

Nadomestni Fant - do 25 vložkov/tamponov po izbiri

Premium Paket - do 25 vložkov/tamponov po izbiri + vsaj 4 dodatki za razvajanje (kar sem tudi sama prejela)

Ultimate Paket - enak kot Premium paket, samo da si izbereš do 40 vložkov/tamponov.

Izbiraš lahko med: 
1. vložki Jasmin normal sensitive (normalni s krilci za čez dan) 
2. vložki Jasmin super sensitive (podaljšani za ponoči) 
3. ščitniki perila Jasmin slip flexi 
4. vložki Always Ultra normal 
5. vložki Always Ultra nočni 
6. ščitniki perila Always slip 
7. tamponi Jasmin (v velikosti mini, normal, super ali super plus) 
8. tamponi o.b. Original (v velikosti mini, normal, super ali super plus) 

Izdelke lahko poljubno kombiniraš med seboj v poljubnih količinah do 25 kosov ali 40 kosov pri paketu Ultimate (npr. 10 tamponov Jasmin mini, 10 dnevnih vložkov Always Ultra normal in 5 nočnih Jasmin super sensitive).

Vse cene in več informacij lahko najdeš -tukaj-.


Najprej sem seveda zagledala čokolado (katera je popolnoma po mojem okusu: mentol mmm), Skittles bonbone (uh že dolgo jih nisem jedla in so prav pasali) ter 6 vzorcev čaja Tekkanne, ki pridejo prav, da pomiriš svoj trebušček. Sicer v te Slim variante ne verjamem ampak so bili kar dobri, zeliščni. In pa še 2 elastiki za lase v stilu Invisibobble,



Za malce razvajanja so dodali tudi milo s prijetnim sadnim vonjem (čisto zame!) ter Hello Kitty robčke.


Sledi še nekaj nakita. Zapestnica s srčkom je tako minimalna in čudovita ! 


In še nazadnje, kar je najbolj pomembno v tistih dneh v mesecu: vložki/tamponi. Sicer so za uporabnice menstrualne skodelice obljubili, da bodo tudi v tej smeri kaj naredili, kar se mi zdi lepo.

Sama sem izbrala:
5x vložki Jasmin normal sensitive
5x ščitniki perila Jasmin slip flexi 
5x tamponi Jasmin
10x tamponi o.b. Original

Čez dan uporabljam tampone, hkrati pa se rada zaščitim z dnevnimi ščitniki perila. Med vikendi in ponoči pa uporabljam vložke. Vsi intimni izdelki so lepo zapakirani in zaščiteni v vrečkah.

Sicer pred tem izdelkov Jasmin še nisem uporabljala, ampak so malce bolj naravni kot Always ter so slovenskega izvora. Želela sem jih preizkusiti in sem z njimi popolnoma zadovoljna. Edino kar mi ne ustreza so vložki Jasmin, ker so precej veliki in neudobne oblike. Vseeno se mi zdi super, da imaš tako vsaj možnost preizkusit več različnih izdelkov.

Moje mnenje:
Škatlica je zelo priročna za tiste, ki ne marate nakupovanja vložkov ali pa preprosto pozabite na nakup (tudi meni se je že zgodilo in potem panika, ko ti vse zmanjka..). Še boljše pa je, če uporabljaš točno takšno "zaščito", ki jo ponujajo: O.B. ter Jasmin. Sama pa nisem takšen sladkosned, vendar se mi vedno zgodi da se mi vsaj en dan v tistem "tednu" zlušta kaj sladkega in se mi ne da it iz udobja doma. Morda se vam ta škatlica ne splača tako zelo, ampak, če si prikrajšaš pot do trgovin, je morda vredno. Plus, če imaš rada še kakšne lepotne zadeve je potem to škatlica 2 v 1 in se mi zdi zelo uporabna. Sam koncept se mi zdi zelo super in še boljše bi bilo, če bi katero izmed punc tudi presenetil fant s tole škatlo :) 

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi Facebook strani, kjer najdete tudi novo vsebino škatlic.

Če vas škatlica zanima in si jo želite naročiti (tukaj), lahko izkoristite:
10% promocijski popust na katero koli škatlico z uporabo promocijske kode 'Beauty of a Lemon' (vpišeš v čisto zadnje polje pri naročilu).

p.s. Kako pa se vam zdi ta ideja škatlice? 

You Might Also Like

6 comments

  1. Res super koncept za malo razvajanja ob tistih dneh. Lepo, da bo nekaj tudi za uporabnice menstrualnih skodelic, saj trenutno ostalih pripomočkov ne uporabljam, čeprav jih imam itak vedno na zalogi - za vsak slučaj. ;)
    Sicer pa čokolada je res zmagala. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, upam, da bo res Tjaša nekaj zrihtala za uporabnice skodelic ;)
      Sama pa sem kar navajena na ostalo in res ne vem al bi probala skodelico...
      Ja, njami !

      Delete
  2. Same super objave o tejle škatlici. Mislim, da me boste počasi prepričale, da jo nabavim tudi sama :) Meni se se zdi ideja odlična in nadvse simpatična :)

    ReplyDelete
  3. Simona, mogoče veš kje se da kupiti te čaje? Pri nas v Ljutomeru jih nimajo prav nikjer (točno teh). V Mariboru bi se mogoče bolj dalo dobit, ne? Sicer pa super objava, res priročna zadeva. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj nimam pojma...Ful ne hodim kupovat čajev oz. če že jih v Mullerju in tud jaz nisem vedla da obstajajo ! Če jih kje vidim, ti povem :D

      Delete

Facebook

♥