Review: Labello Lip Butter (Vanilla&Macadamia)

Friday, September 20, 2013

I bought this product yesterday and I really wanted to share my opinion with you.

Včeraj sem kupila tale izdelek in sem si zelo želela deliti moje mnenje z vami.

This Lip Butter has been so raved about but because of the packaging I was refusing to buy it. So yesterday my friend told me she really liked those and I was like ok, let's see what's the big deal :)
O tem maslu za ustnice se je zelo govorilo naokoli, ampak ga nisem hotela kupiti zaradi embalaže. Včeraj pa mi je prijateljica omenila, da so ji zelo všeč in sem želela pogledati kaj takega na tem izdelku.



Price in Slovenia: 2,55 € (bought in DM)
The price is really good for the amount of product you get (16,7g/19 ml) comparing to the normal labello in the tube which contains approximately 4,8g/5,5 ml (checked on Labello repair&beauty tube).

Cena v Sloveniji: 2,55 € (imajo ga v drogeriji DM)
Cena je zelo dobra glede na to koliko izdelka dobiš (16,7g/19ml) v primerjavi z balzami za ustnice Labello v navadni embalaži, ki vsebuje približno 4,8g/5,5ml (prepisano iz embalaže Labello repair&beauty).

The packaging is really not hygenic and that is what I don't like in any lip product, but i buy them sometimes anyways :P 
Let me tell you, the smell is really sweet and nice, and it smells of vanilla and macademia, just like it says.
I was surprised when i opened it and tried it. I started melting it with my finger and then put it on my lips. It really wasn't as buttery as I thought it would be. I tried Lip Butter a couple more times and it wasn't so buttery and moisturizing as other lip butters on the market. I know other people love it, but I don't know why mine is not as buttery or my expectations were bigger. I compared it even to other lip balms and it doesn't have the same effect. Also, it is just a tiny bit sticky, so it stays on your lips for a quite while (which is good)

Embalaža tega masla za ustnice res ni higienična (vse se nabere v posodici in potem to težko sčistiš, ter mazanje s prstom), in zato mi niso všeč takšni izdelki ampak vseeno tu pa tam še kakšnega kupim.
Vonj je res zelo sladek in fajn, diši po vaniliji in makademiji, tako kot piše na embalaži. Bila sem presenečena, ko sem ga odprla in sprobala. Takoj sem ga začela talit s prstom in potem sem ga nanesla na ustnice. Ni bil tako masten, kot sem mislila, da bo, navezadnje je maslo za ustnice. Poskusila sem ga še parkrat in še vedno ni bil masten in vlažilen kot druga masla za ustnice, ki se prodajajo. Vem, da je drugim ljudm zelo všeč, ampak ne vem zakaj moj ni tako fajn ali pa so bila moja pričakovanja prevelika. Primerjala sem ga tudi za drugimi balzami za ustnice in nima takšnega efekta. Je tudi čisto malce lepljiv, ampak to pomeni da ostane malce dlje na tvojih ustnicah (kar je dobro).



I would give this product 4/5 (just because it smells really nice, otherwise it's not that good)
Temu izdelku bi dala 4/5 (samo zato, ker zelo lepo diši, drugače ni tako dober).

Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

2 comments

  1. Meni je pa tale super! :D pa malina, mmmm kako diši.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sem prepričana, da je z mojim nekaj narobe, al pa se bo še po več uporabah malo zmastil, ker sem navajena ful mastnih label :D
      Drugač pa mogoče pride malina tud na vrsto, ko porabim druge, kr jih imam preveč :)

      Delete

Facebook

♥