Lecka.net - Eye care črtalo za obrobo oči

Monday, April 28, 2014

Živjo,
spet ena objava z izdelkom, ki sem ga prejela od spletne trgovine lecka.net :)
Zdelo se mi je primerno, da tole objavo ločim od druge (tukaj) saj gre za malo drugačen izdelek in tako sem se tudi sama odločila.
Torej prejela sem še tole črtalo za obrobo oči. Izdelek sem si izbrala saj me včasih črtala za oči motijo pri uporabi leč ter sem to želela preizkusiti kljub temu, da piše, da tega črtala naj ne bi uporabljali notranji strani oči :) Čeprav nisem redna uporabnica črtal jih vseeno tu in tam rada preizkusim.Opis:
Izjemno mehak svinčnik, z visoko toleranco, predstavlja idealno lepotno orodje za vaše oči.
Vsebuje karitejevo maslo in jojobino olje zato je primeren tudi za najbolj občutljive oči.
Tudi najbolj občutljive oči bodo imele intenziven in poudarjen izgled.
Pred uporabo ošilite svinčnik s pomočjo posebnega kozmetičnega šilčka, da se izognete morebitnim okruškom.
Uporabnicam z zelo občutljivimi oči in uporabnicam kontaktnih leč ne priporočamo uporabo svinčnika na spodnji notranji strani trepalnic.
Črtalo ne vsebuje konzervansov, je brez alkohola in dišav. Barve št. 704, 707, 712 in 715 ne vsebujejo korma!
Sestavine so ultra mikronizirane, da se izognemo tveganju draženja oči. Vsa embalaža, ščetke (so zajamčeno brez niklja) in aplikatorji so pred pakiranjem sterilizirani z namenom maksimalne varnosti pri uporabi izdelkov, zato je kozmetika Eye Care še posebej primerna za uporabnice kontaktnih leč.
Kozmetika ni testirana na živalih !

Odtenek: 701 black


Obroba oči na notranji strani (tudi leča se vidi v očesu)


Obroba oči na veki


"Tightlining" oziroma obroba oči na zgornji notranji strani,


Tako dosežemo učinek večjega volumna ob korenu trepalnic


Moja ocena:
Tekstura: Svinčnik je lepo kremast
Pigmentiranost: Je dobro pigmentiran - zelo črn.
Obstojnost in uporaba: ko sem prvič preizkusila črtalo na roki in jo zabrisala tega črtala nisem mogla spravit z roke še nekaj časa tudi z več umivanji, tako sem bila že prvič presenečena ampak je res odvisno kje ga uporabljaš. Na mojih vekah zdrži dobro nekaj ur kljub temu, da imam kar mastne veke. Na spodnji notranji strani pa žal svinčnik ni zdržal dlje kot 1 uro ali celo manj (sicer tudi piše, da ga naj ne bi uporabljala na notranji strani oči - zaradi leč !).
Sama ga raje uporabljam za ''tight-lining"; torej za obrobo oči na zgornji notranji strani oziroma tik ob trepalnicah - tako zgledajo trepalnice bolj goste ! Uporabljam ga res zelo blizu trepalnic, saj se mi zdi, da se drugače razmaže, kar zna bit nadležno.
Je izdelek primeren za občutljive oči ?: Tega ravno ne morem ocenit dobro, ker nimam tako zelo občutljivih oči, se pa dobro obnese ob trepalnicah kjer me je včasih kateri svinčnik za oči dražil.

Kje ga lahko kupite: Črtalo za obrobo oči <- klik na povezavo

Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

2 comments

 1. Ali mogoče lahko priporočaš kakšno maskaro in senčke za občutljive oči?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama sicer ne uporabljam kozmetike prav za občutljive oči, ampak na lecka.net ponujajo kar veliko ličil za občutljive oči. Priporočam ti, da si pogledaš tukaj:
   http://www.lecka.net/katalog/37/Kozmetika-za-uporabnice-lec

   Delete

Facebook

♥