Prva Lepotna Blogerska Konferenca aka Beautiful Bloggers Meetup

Sunday, October 04, 2015

Živjo punce !
No, da ne bom "izstopala", sem se tudi jaz odločila z vami deliti mojo izkušnjo obiska lepotne konference, Mogoče bom pa jaz izpostavila kaj drugačnega :) 
Sicer sem bila na začetku skeptična glede obiska konference, saj se mi običajno na takšnih predavanjih res ne da sedeti po več ur. Moj razlog za udeležitev je bil predvsem v tem, da se malo podružim in morda spoznam kakšno znamko več. Po drugi strani pa kljub že znanemu urniku nisem vedela kaj naj pričakujem. Seveda ne bom omenjala kaj točno smo se naučile, saj bomo ta zaklad skrbno uporabile vsaka na svojem blogu.

Že ko smo prispele na kraj eventa (Grand Hotel Union: res je grand v pravem pomenu saj je ogromen in tudi celoten ambient je čudovit), so nas pričakale unikatne verižice z našimi imeni ter imenom bloga. Nato pa nas je Nika Veger pozdravila ter nam predala darilno vrečko, ki jo je priskrbel Dvorec Trebnik ter je vsebovala ključne izdelke za preživetje celotnega dneva: kremo za roke, balzam za ustnice, sprejček za osvežitev obraza ter telesa, ogledalo, kulico ter zvezek (+ majčko). Skratka res tisto nujno, ampak kot pridna blogerka, ki nikoli ne preizkusi izdelkov preden so le ti poslikani, sem jih pustila pri miru.



Malo smo se podružili, seveda ni manjkala kavica, nato pa smo začeli s predavanji.
V okviru fotografske delavnice (ki sta jo vodila Ajda Sitar ter Domen Blenkuš) je teoretičnemu delu sledil tudi praktičen del, vendar morem omenit, da vaja dela mojstra in se moremo veliko še same naučiti doma. Tudi sama bom poskušala uporabiti poučne nasvete. Kar se mi je zdelo pomembno sem si kar fotografirala s fotoaparatom, da nisem pisala celih spisov. In če maš fotoaparat s "selfie ekrančkom", moreš to tudi izkoristit ane ?



Vmes smo imele odmore, ki smo jih izkoristile seveda za obisk toalete ter sprostitev.

Sledilo je drugo predavanje dneva: Promocija bloga v socialnih omrežjih (Matej Špehar), ki je bilo tudi zabavno ter poučno.

Lepotna tržnica je bil verjetno tisti "highlight" dneva, saj smo se lahko družile z ogromno znamkami, seveda pa nas počastila z darili. Na kraju dogodka smo lahko tudi preizkusile različne izdelke, se pri znamki Youngblood naličile ter so nam tudi testirali vlažnost kože. In ja, spet sem ugotovila, da imam precej izsušeno kožo, čeprav je ta mastna !
Predstavili so se: Alessandro, AlpStories, Avon, Clarisonic, Curaprox, YoungBlood, Le Couvent Des Minimes, Melvita, Oriflame, Philips, Vichy,





Morem samo omenit, da smo imele na voljo uro in pol, da smo obiskale vse stojnice ter nekaj prigriznile. Ta čas v hipu minil in nismo imele dovolj časa, da bi se dobro najedle. Tisti, ki me poznajo, pač vedo, da jaz "skoz" jem in sem malce nejevoljna, če ni dovolj hrane. Da ne bo kdo mislil, da so nas pustili stradat - ne ! Ampak res ni bilo dovolj časa. En razlog za tečnost je tudi to, da mi je hitro slabo, če ne jem. Vmes sem se tako poskušala tolažit z različnimi žitnimi ploščicami iz torbica hehe.


Sledilo je tretje predavanje: Optimizacija bloga; Kako iz vsakega zapisa na blogu potegniti kar največ! (Jure Doler)
Ne bom omenjala vsebine, ker sem tudi sama že veliko zadev pozabila (bila že precej zmantrana!), saj je bilo omenjenih veliko programov in upam, da čimprej dobimo kakšne prosojnice.

Vmes smo tudi izvedele, da nas ob odhodu domov čaka še 2x toliko vrečk, kot smo jih že zbrale. Noro ! 

Seveda se je predstavila tudi Kozmetika Afrodita, kot glavni sponzor dogodka. Čeprav sem njihov uvodni video že videla na eventu za blogerke, pa so nam poleg tega še predstavili zgodbo o kremi ter nekaj novosti. Lansirali bodo intimno milo, kar me je pozitivno presenetilo in se veselim preizkušanja. Prav tako so omenili nova negovalna olja za lase. Verjamem pa, da na Afroditi trenutno skrivajo še marsikaj novega ;) Seveda spet ni manjkal paket presenečenja s strani Afrodite.



Nato je sledila: Okrogla miza o sodelovanju z uvozniki, pri čemer smo lahko izvedeli izkušnje iz prve roke (od uvoznikov ter blogerk), kar je bilo zelo zanimivo.

Sledila je podelitev priznanj novostim ter drugim zanimivostim, ki so nas (blogerke) v letošnjem letu impresionirale.

Končno dejanje je bilo razvajanje z znamkami: Lassana (ponujali so masažo lasišča, urejanje nohtkov, vstavljanje peresa...), L'occitane (so nas odišavili ter izvajali masažo rok) ter Zlatarna Celje (katera nam je na vpogled dala njihov čudovit nakit).

Pojedle smo par cake-popsov, spile kakšen koktajl in se slikale na green-screenu.

In seveda le kaj nas je čakalo pri odhodu z eventa ? Ogromno goodie vrečk, s katerimi smo popolnoma napolnile avtomobil <3 Darila so prispevali še: Aussie, Catrice, CD, Click2Chic, essence, Catrice, Eucerin, GoldenRose, Labello, LaRochePosay, Ličila.si, Nivea, Paul Mitchel, Restart, Nula, Smile Concept Store in Adriamedia/ Cosmopolitan).

Čas je res hitro minil in nam mariborčankam se je malce mudilo domov, saj smo še skočile nekaj pojest (Mc Donald's kaj pa drugega haha), čemur je sledila kar dolga vožnja.


Torej, kaj je moje končno mnenje ?
Naslednje leto obvezno spet ! Mogoče se edino oborožim z več hrane :)
Trenutno pa sledi uporaba naučenih zadev v praksi. Seveda se morem še zahvalit Niki Veger - Beautyfull blog, za odlično organiziranost, v kar je vključila veliko svojih prostih ur. Darila so pa AHHH-MAZING ! Seveda se morate kot bralci zavedati, da ta kup "daril" zahteva tudi veliko preizkušanja kar bo vzelo veliko časa, saj si želim bolj kvalitetnih objav na svojem blogu.

Za konec pa naj še delim nekaj objav so-blogerk z več fotografijami:

Tamara - CherryColors
Kim - Failed Beautification
Sara - Foreverevereveryoung
Kristina - La Dolce Vita
Sanja - Sparkle With Laughter
Ajda - Etiketa Magazin
Monika - SugarLove Blog
Nina - Lunx.x
Aleksandra Š. - Angel Beauty blog
Polona - UniqaPoly
Maša - Low Maintenance Beauty
Gejba - Parokeets
Anna - Mad about red
Mateja D. - Mateji ustvarjata
Ina - Hysteria Of Decay
Sanja - Sparkle with laughter
Tara - The beauty of nailpolish
Anja - Beautysaur
Jasna - Jessie Fairytale
Metka - Lacquered Bits
Tina - Tina's blog

Ter video (Gejba) 


p.s. Se opravičujem za fotografije s slabo osvetlitvijo, ker je bila noter nadležna rumena svetloba in sama nisem strokovnjak za fotkanje dogodkov ;D Se učimo ! + Nekako sem raje uživala kot pa da bi fotografirala.

Če ti je objava bila všeč, jo lahko tudi deliš z ostalimi :) Lep dan še naprej !

You Might Also Like

17 comments

  1. Čeprav sem komentirala objavo o tej konferenci že pri vseh blogarkam pri katerih sem jo zasledila jo moram tudi pri tebi :) se mi zdi da je ta konferenca res super za vse slovenske blogerje da se lahko družimo in spoznamo :) upam da vas bom lahko tudi sama enkrat spoznala in se malo podružila z vami :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe :) Ja, res je bilo fajn. Čeprav jaz sem bolj "shy" oseba, pa mogoče to veliko ljudi ne ve, zato se nisem družila z vsemi :D Sem jih pa vseeno več spoznala kot sicer. Upam, da bo drugo leto spet !

      Delete
  2. Jaaaa <3

    Kok smo luškani na sliki hihihh <3

    Jaz pa čakam na profesionalne slike haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, yes ! :3 <3

      Jaz bom profesionalne delila na FB :P tole pa sem mogla spisat !

      Delete
  3. Ful dobro! :) Sem pa fascinirana kako smo kot gobica vsrkale informacije ki jih je dal Jure in začele uporabljat takoj v naslednji objavi! :) TOP! <3 Moja objava sledi jutri ai pojutrišnjem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe :D Meni se zdi, da sem veliko preslišala in se veselim skripte, ki jo dobimo ^^ .. Bom prebrala, ko bo !

      Delete
  4. Toliko super objav, fotografij in celo kar podrobnih posnetkov s konference sem videla in prebrala, da se počutim "skoraj" tako, kot, da sem se je udeležila. ;)
    Vidim, da ste se ful dobro imele, upam, da se vam bom lahko naslednjič pridružila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je bilo fajn :) Jaz bi se tepla po glavi, če ne bi šla :P
      Bi pa ziher blo še fajn več takih podobnih eventov za blogerke ^^

      Delete
  5. Super objava, hvala ker si delila še mojo naprej :) Lepo te je bilo spet srečat pa upam da se kmalu spet vidimo :) Ko boš kaj v LJ kar sporoči :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni za kaj :P
      Enako ! Ja, upam, da bo to še do konc leta :P ..Malo mate privilegij Ljubljančanke, da se vse dogaja pri vas joj :P

      Delete
  6. Zanimivo je brati vsako objavo z različne perspektive :) Moram reči, da sem se razveselila vloga, ker so mi ti tudi zelo pri srcu in veliko več se vidi :) xx Maja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sploh nisem vedla, da je snemala :) Ampak super informativno ja ^^

      Delete
  7. Hihi ... toliko hrane je še ostalo, ti pa lačna ;). Bomo pa naslednje leto še kakšne ploščice delili ;). Me veseli, da ti je bilo sicer všeč. Maham!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hrane je bilo dovolj, ampak nisem našla dovolj časa, da bi jo spravila vase :P sicer pa recimo ne jem veliko sladkih zadev, čeprav so okusne :P . No hvala, da upoštevaš mnenje !

      Delete
    2. Jaz bi tudi kakšen dodaten burger, sicer pa je bilo sladkih zadev več kot dovolj :) Super zapis!

      Delete
  8. Super je bilo! :) Jaz sem bila pa ravno kontra glede hrane. Tolk sem se veselila, da kar apetita nisem imela pa ga običajno imam še preveč :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz pa vedno jem..ni važno kam grem..tud če nimam apetita, ker vem, da mi bo kasneje slabo :)

      Delete

Facebook

♥