My Beauty Box - April (slo)

Tuesday, May 24, 2016

Živjo punce !
Ta mesec sem prejela škatlico, katero sem že kar nekaj časa opazovala na Instagramu. Gre za mesečno naročniško škatlico z lepotnimi izdelki presenečenja. Takšne škatle so zelo popularne v Ameriki in pa tudi počasi prihajajo na naš trg. Med tem, ko me je DashBox razočaral, sem opazovala My Beauty Box škatlico, katera vsak mesec razveseli z 5 izdelki (lepota, liftestyle) za 12€ (+ poštnina). Na koncu objave bom tudi izračunala kako se lahko cena izdelkov primerja z samo ceno škatlice, saj je običajno praksa, da dobiš več kot pa plačaš.




Tokrat gre za same lepotne izdelke, v večini v sklopu ličil, vsak mesec pa je vsebina precej različna.

V moji škatlici se nahajajo izdelki:

Rimmel Scandaleyes shadow stick by Kate (Trespassing Taupe) 
To senčilo v obliki svinčnika je lepe rjave, mat barve. Je zelo priročno, saj ga nanesem kar čez celo veko in zabrišem s čopičem. Sicer pa se super obnese tudi kot podlaga za temna senčila ali zadimljen videz. Tudi obstojnost je odlična. Odtenek pa me spominja na Maybelline Color Tattoo v odtenku Permanent Taupe.


Sally Hansen Color Frenzy lak
Lak z bleščicami, za okrasitev nohtov je lepa popestritev vsake manikure. Sicer se mi sama tekstura ne zdi nič posebnega. Vseeno je lušten.


Tanya Burr lak za nohte (Mini Marshmallows)
Končno sem dobila priložnost preizkusiti vsaj en Tanya Burr izdelek. Sicer so ti laki težje dostopni, ker ima tudi feelunique prepoved pošiljanja teh lakov. Kar sama iščem pri lakih za nohte je vedno obstojnost, četudi prekrivnost ni odlična. Žal se obstojnost tega laka ni izkazala (krušil se je po 2 dneh), čeprav se ni tako hitro opazilo, da se kruši, ker je svetel odtenek.



Max Factor Miracle Touch Creamy Blusher (Soft Candy)
Imam že naraven odtenek Soft Murano, vendar sama kremasta rdečila bolj redko uporabljam, ker mi niso tako priročna na mastni koži. To rdečilo je v rdečkasti barvi kar lahko na obrazu izgleda zelo lepo ter daje izgled naravne "zardelosti". Preprosto na lice naneseš pikico ali dve ter zabrišeš s prsti ali čopičem. Je tudi dobro obstojno.



L'Oreal Caresse Baume rdečilo za ustnice
V bistvu je to bolj balzam kot pa rdečilo za ustnice. Moj je v svetlem odtenku, ki se na ustnicah kaj preveč ne opazi (najdeš ga na prvi fotografiji obraza), temveč jih olepša in malce nevtralizira rdeč ton mojih ustnic kar mi je všeč. Predvsem pa gre za vlažilen balzam, ki lepo diši.


BrushWorks pilica
Popolnoma običajna pilica. Lepo opravi svoje delo :)


Cene:
Rimmel Scandaleyes shadow stick - 5,93€
Sally Hansen Color Frenzy lak (summer 2014) - pribl. 5€
Tanya Burr lak za nohte - 3,96€, 6,59€
Max Factor Miracle Touch Creamy Blusher - pribl. 8€
L'Oreal Caresse Baume rdečilo za ustnice - pribl. 9€ (nisem prepričana ali so še kje v prodaji)
BrushWorks pilica - pribl. 3€

Končno mnenje:
Takšna škatlica se res splača in fajn je, ko ne veš s čem te bodo presenetili. Prav tako nikoli ne veš ali odkriješ kakšen odličen nov izdelek, zato je super za raziskovanje lepotnih izdelkov. Tokratna škatlica pa se seveda zelo splača, saj so v njej sami "full-size" izdelki in ne bi bila razočarana, če bi jo naročila. Škatlica v sivkinem odtenku pa je luštna in jo lahko uporabiš za shranjevanje lakov in drugih zadev. Všeč mi je, da škatlica vsebuje tudi izdelke, ki jih običajno ne najdeš v naših drogerijah. Torej še več priložnosti za preučevanje novih lepotnih izdelkov.

Več o tem kako deluje >tukaj<

- Kako pa se vam zdi sama vsebina ? -

You Might Also Like

8 comments

  1. Super objava Simona in krasne fotografije :) In mislim, da tale aprilska škatlica ni razočarala prav nobene, saj so res notri sami super izdelki :) Sama sem bila navdusena nad Tanya Burr lakcem, ki pa je v odtenku Be Bright, Be happy, be you je res prekrasen :) Kar se obstojnosti tiče je bolj slaba, ampak ja zupirabim se itak base in top coat, ce zelim vecjo, ker se ponavadi itak po dveh-treh dneh navelicam in moram menjat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Ja, odlična je ! Res super za preizkušanje novih zadev. Jaz nisem tak fanatik za nohte, do zdaj so na meni najbolj obstojni bili samo Essie lakci :P

      Delete
  2. Sami lušni izdelki in res je fajn da so notri tudi izdelki, ki jih pri nas ni za dobiti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ! :) Čeprav med tem, ko sem testirala so začeli Rimmel izdelki prihajat v naše drogerije DM.

      Delete
  3. Kako prosim? Rimmel je pri nas v Sloveniji?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, blogerke so ga zasledila v DM drogerijah...sicer ga jaz še nisem ker prihaja postopoma k nam, ampak bo namesto Manhattan ličil :D

      Delete
  4. Huh, sestra bo razočarana, ker obožuje Manhattan lake, ampak mislim da bo med zelo pohvaljenimi Rimmel izdelki našla kaj podobnega. Jaz pa komaj čakam da preizkusim kar vse ;)

    ReplyDelete

Facebook

♥