Quiz Gel Like Nailpolish - 729 & 726

Sunday, July 10, 2016

Hello girls.
Today I'll show you two gorgeous nail polishes. The brand Quiz is from Poland and they make quite cheap nail polishes. The ones I received are supposed to be looking like Gel or Gelish.
The consistency is a bit thicker than a normal nail polish, however it applies so easily on the nails. The big brush makes the application easy, however if you have really short nail, you could face some difficulties. Packaging has a tiny fault because the top is a bit too thin for such a big brush, so you have to be careful when putting the brush back in.The nail polish dries quick and leaves a really nice shiny look. It lasts two days without chipping and then it performs just like any nail polish on my nails.

Živjo punce.
Danes Vam bom predstavila 2 nova laka za nohte v luštnih odtenkih. Znamka Quiz je Poljskega porekla. V ponudbi imajo nizkocenovne lake za nohte, med katerimi se najdejo tudi ti "Gel Like", ki naj bi dali videz Gelish-a ali gela za nohte.
Tekstura lakov je malce gostejša, vendar se enostavno nanaša na nohte. Čopič je kar širok in z njim enostavno prekriješ površino nohta. Če so nohti krajši pa je lakiranje malce oteženo. Pustijo zelo sijoč učinek in res zgledajo malce kot gelish. Embalaža mi je všeč, ker se enostavno hrani na polički ali v škatlici, vendar je vrh mogoče malo preozek za tako velik čopič.
Na mojih nohtih lak zdrži nekje 2 dni brez krušenja, potem pa se obnese kot običajni lak za nohte. Sicer morem še omenit, da veliko delam z vodo in prav tako mi običajno laki ne zdržijo dolgo na nohtih.


729 & 726


Cena: 4,20 € (spletna trgovina Aamori, Mojadrogerija.si. , drogerija Nana...)
Več na Facebook strani.

You Might Also Like

2 comments

  1. Replies
    1. Ja, popolna rumena za na nohte. Ne preveč živa niti preveč pastelna :)
      Rozega mam pa trenutno na nogah :3

      Delete

Facebook

♥