Lancôme: Olympia's Wonderland Makeup Palette

Saturday, September 30, 2017

Živjo punce.
Lancôme pogosto sodeluje z modnimi oblikovalci in tako je tokrat združil moči z Olympio Le-Tan, ki je znana predvsem po oblikovanju unikatnih torbic, ki spominjajo na knjige. Pri čemer tudi paleta, ki so jo ustvarili, spominja na knjigo. Gre za omejeno izdajo.

Hi girls.
Lancôme has done some great collaborations with fashion designers (previously with Sonia Rykiel) for some limited collections. This time they've done a collection with Olympio Le-Tan, which is known by her interesting bag designs which look like actual books. Also the palette I'm going to introduce today, looks like a book and is very unique.

Lancôme Olympia's Wonderland Makeup Palette

Lancôme Olympia's Wonderland Makeup Palette

Embalaža je zelo unikatna, saj je tridimenzionalna z vezenino. Luksuzen poudarek pa ji daje zlat sijaj ob straneh.
V paleti se skrivajo štirje odtenki senčil za oči, štirje pudri za ustnice, rdečilo za lica ter glos in priložen čopič za senčilo in ustnice.
Senčila so zelo "kremasta" in se zlahka nanašajo. Bleščeči odtenki pa se malce drobijo. Odtenek Nommé Désir je bež z mat učinkom ter je super za nanos kot osnova čez celotno veko ali pod obrvmi. Sledi mu odtenek Paradis, kateri je rjavo vijoličen in je super za pregib veke ter videzu doda dimenzionalnost, hkrati pa omogoča, da z njim narediš "smokey eye" videz.
Sledita bolj sijoča odtenka. Brun Nacré je sivkasto rjav odtenek, ki je zelo nosljiv s sijočim učinkom. Zadnji: Gris Argent je bleščeč, srebrn odtenek, katerega pa je najbolje nanašati na moker način. Tako daje dramatičen učinek in bo super za praznične/decembrske dni ali za večerni videz. Je kar unikaten in je moj najljubši.

Lancôme Olympia's Wonderland Makeup Palette

Zelo zanimivi so tudi pudri za ustnice, pri katerih sama najprej nanesem glos, nato pa kar s prsti potapkam željen odtenek, da se oprime ustnic. Odtenki so precej vidni na ustnicah in dajejo matt občutek in videz, vendar ne izsušijo ustnic. Moj najljubši je seveda svetel odtenek: Couture.
Tudi rdečilo je čudovito. Všeč mi je odtis pentlje, tekstura pa je mehka in ima dobro pigmentacijo. Odtenek je roza in ustvari zelo lep naraven videz ter ni preveč rožnat.

Definitivno gre za zbirateljski izdelek ali za tiste, ki kupujete ličila glede na čudovito embalažo. Seveda izgleda čudovito na polički in je lahko kot okras. Hkrati pa so vsi odtenki senčil in rdečil zelo kvalitetni in z njimi ne morete zgrešiti. Na obrazu se super obnesejo, saj zdržijo cel dan, samo puder za ustnice pri izgine pijači/hrani.

Cena: okoli 75€

Lancôme Olympia's Wonderland Makeup Palette

Lancôme Olympia's Wonderland Makeup Palette

All eyeshadows, blush & lip powder:  Couture

Lancôme Olympia's Wonderland Makeup Palette

Of course, firstly we have to mention the packaging. It's embroidered with gold sides. It might be bulky, however it's a collector item, so I'm sure you won't be travelling with it.

Inside, you get four eyeshadows, four lip powders, a blusher and a glos. It also comes with an eyeshadow/lip brush.
Eye shadows feel buttery and are well pigmented. However with two shimmery shades, there is a fallout. Shade Nommé Désir is a muted white which is perfect for all over the lid or on the brow bone. Paradis is a deep burgundy which allows you to create a smokey eye or give some dimension to the eyes. Next up are shimmery shades. Brun Nacré is taupe and perfect for everyday. And a special one: Gris Argent which is glittery steel colour. The last one you have to apply wet since it's so glittery. However the effect is absolutely gorgeous and this shade would be perfect for winter parties or evening looks. I absolutely adore it. 

The lip powders are interesting as well. They are mess free and better option than lipsticks in the palette. I apply a gloss first and then tap on the lips with a chosen color. It creates a matt effect without being dry. Pigmentation is good and my favorite is the lightest shade: Couture.
Lastly is the blusher. The bow imprint is absolutely gorgeous and the texture is velvety soft. It's highly pigmented and creates a nice natural blushed finish. I love that it's not too rosy.

This palette is gorgeous and definitely a collector item as it looks amazing on the shelf. The price is quite steep, however it's a high-end brand and all the products inside have a high-quality and great longevity, even though the lip powder disappears when eatin/drinking.

Price: around 75€

Lancôme Olympia's Wonderland Makeup Palette

You Might Also Like

2 comments

  1. WAW <3 Tako zunanjost kot notranjost paletke sta čudoviti. Priznam, da sem "sucker" za kjut embalaže in vsebino. Takšni izdelki me vedno, ampak res vedno pritegnejo.

    Pigmentacija senčk mi je zelo všeč in tale look ti definitivno pristaja.

    xx

    ReplyDelete

Facebook

♥