L.O.V. New Collection Spring/Summer 2018

Saturday, February 10, 2018

Živjo punce.
Nova sezona, novi izdelki. Ker se počasi zima poslavlja, na trg prihajajo že izdelki za prihajajočo pomlad ter poletje. Tako sem tokrat testirala novosti znamke L.O.V. (dostopna v Müller drogerijah). Gre za zanimiva ličila, malo boljše drogerijske kakovosti. Kako se obnesejo pa izveš v nadaljevanju...

Hi girls.
New season, new products. As with most brands, after winter there is time to launch some spring/summer products. And this time I tested a few makeup products from L.O.V. cosmetics. Their makeup is above average in drugstore department. So keep on reading about how I got along with just a few products...
Browttitude Professional Eyebrow Palette - 500 Blonde Perfection

L.O.V. Browttitude Professional Eyebrow Palette - 500 Blonde Perfection

Ta paleta izdelkov za obrvi je res odlična. V njej dobite: duet senčila za obrvi, pomada za obrvi, vosek za fiksiranje ter osvetljevalec za obrvi. Prav tako vsebuje pripomočke: čopič/krtačko, šablone za obrvi ter mini pinceto. Sicer je embalaža malce večja in ni tako prijazna za potovanje, vendar imate v njej res vse kar potrebujete za urejanje obrvi. Prav tako pa so produkti zelo dobro pigmentirani. Najbolj mi je všeč senčilo za obrvi, hkrati pa me je presenetila tudi pomada saj je enostavna za uporabo ter ne izgleda preveč ostro. Čopič je majhen ter tako precizen in enostaven za uporabo. Vsi produkti pa tudi dobro zdržijo čez dan in priporočam, da si ogledate to paleto. Moja je seveda v svetlejšem odtenku za blondinke.

This eyebrow kit is really nice. It comes with duo brow powder, brow pomade, fixing wax and highlighter. Also you get tools with it: brush/spoolie, eyebrow stencils and mini tweezers.
Although the packaging might be a bit bulky and not travel friendly, it's amazing because it's all you need for brows. The powder is nicely pigmented and applies very easily. I didn't think I'd like the brow pomade, but I do as it is easy to use and doesn't look too harsh on the brows. The brush is precise and makes application very easy. I think all the products inside are great quality and you cannot go wrong with the palette.

Price: 14,99€


L.O.V. Browttitude Professional Eyebrow Palette - 500 Blonde Perfection

L.O.V. Browttitude Professional Eyebrow Palette - 500 Blonde Perfection


Lovillusion Holographic Highlighter Palette

L.O.V. Lovillusion Holographic Highlighter Palette

Sicer nisem največja uporabnica osvetljevalcev, vendar so tile zanimivi, saj so holografski. V paleti se skrivajo trije odtenki: Iridescent Pink, Opalescent Green, Peach Prism. Vsak ima tak duo ton, ki se spreminja. Najbolj pa mi je všeč mareličen odtenek, saj ima roza odsev ter je najbolj nosljiv.
Všeč mi je tudi, da že na paleti z navodili svetujejo, da jih naneseš posebej na očeh ali na vrh senčil, kot običajen osvetljevalec na obrazu ali pa ga dodaš tudi na telo - še posebej na ključnico. So zelo pigmentirani in če imaš rada osvetljevalce, ti bo ta paleta res zanimiva.

I'm not a highlighting "queen", however these holographic highlighters are very interesting. In the palette you get three shades: Iridescent Pink, Opalescent Green, Peach Prism. My favorite one is the peachy shade which has a pink hue to it.
I like the fact that they advise you to wear it on the eyes separately or over the top of the eyeshadow, use it as an usual highlighter all over the face or even put it onto the body - collarbone. Pigmentation is great and if you like highlighters, you'd definitely love this palette.

Price: 14,99€


L.O.V. Lovillusion Holographic Highlighter Palette

L.O.V. Lovillusion Holographic Highlighter Palette


BlushLiasion Dewy Gel Blush Stick - 010 Daring Pink


Še en drugačen izdelek je to rdečilo z "mokro" gelasto teksturo. Je v embalaži z obliko valja in na drugem koncu se skriva tudi čopič. Ta pa ni ravno najboljši, saj kožo preveč vleče in ali ne zabriše dobro izdelka, ali pa uniči izgled tekoče podlage. Samo rdečilo pa se enostavno zabriše s prsti ali mehkejšim čopičem. Ta rožnat odtenek je zelo pigmentiran in je precej opazen. Super pa bo za poletne dni, saj vlaži in se lepše zlije s kožo. Lahko ga naneseš tudi na ustnice.

The blush comes in a standard stick packaging, however on the bottom you also get a dense blush. The texture is gel-like, so it doesn't feel heavy on the skin. Plus it blends easily. The actual brush is not that great at blending because it pulls the skin around, so I recommend you using the fingers or a softer brush. The pink shade is very noticeable as the blush is very pigmented. It would be perfect for spring/summer time. And I'd use it also on the lips.

Price: 10,99€ / 4.5g


BlushLiasion Dewy Gel Blush Stick - 010 Daring Pink

BlushLiasion Dewy Gel Blush Stick - 010 Daring Pink

*Products are PR sample, however opinions are my own and most sincere

You Might Also Like

4 comments

 1. Super objava! Vedno ko vidim novičke o novostih me nobena ne prepriča tako zelo, da bi jo kupila, ko pa dejansko vidim izdelke in swatche pa sem totalno "sucker for newbies". GROZA! Še posebej pri L.O.V...Na začetku so vse norele, mene pa ni sploh mikalo, zdaj pa obožujem njihove izdelke.

  Super fotke in osvetljevalec izgleda odlično!

  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti :)! Mene pri nekaterih izdelkih včasih malce motijo malo višje cene, ampak kar sem preizkusila je bilo kvalitetno :)

   Delete
 2. Amazing post dear,u have great pics too! I am following your blog now,hope you can do the same :)

  https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

  ReplyDelete

Facebook

♥