Lancôme Grandiôse Liner: Trendy Blue Eyeliner for Fall

Tuesday, October 18, 2016

Živjo punce !
Danes Vam bom predstavila črtalo s katerim sem zadnje čase precej obsedena. Živo obarvana črtala so bila hit že poleti, tokrat pa sem safirno moder odtenek želela vključiti v jesensko rutino ličenja. Pred leti sem vsakodnevno posegla po črnem tekočem črtalu, nato me je ta faza minila, zdaj pa se z veseljem vračam k mačjim očem ali tanjšo linijo, kadar le imam čas. Za jesenski videz je barvno črtalo odlično v kombinaciji z rahlimi naravnimi odtenki na vekah ter toplimi, rjavimi odtenki ustnic. Prav tako ga kombiniram z rdečilom v naravnem odtenku ali pa namesto tega na ličkih uporabim kar bronzer. Naj še omenim, da mi je bilo izredno težko najti intenzivno obarvan moder eyeliner. Tega pa sem našla pri znamki Lancôme. Zato si zasluži tudi mojo delitev mnenja, saj gre za inovativno obliko (po Grandiôse maskari). Če Vam takšni odtenki niso všeč, pa imajo na voljo še intenzivno črn ter rjav odtenek.

"Namerno ukrivljena krtačka omogoča večjo prožnost in ustvarjalnost ter lepše oči. Črtalo Grandiôse s svojim držalom, ukrivljenim za 35 stopinj, v trenutku poenostavi tehniko za izboljšan nanos. 35 stopinj izraženih v 360-stopinjski ustvarjalnosti. Ročaj črtala Grandiôse je mogoče upogniti z zasukom in uporabiti v dveh različnih položajih: ravno in ukrivljeno. V nagnjenem položaju je mogoče vse, saj črtalo doseže zgornjo linijo trepalnic lažje in natančneje, od notranjega do zunanjega roba. Tehnika je prijaznejša do uporabnikov, poenostavljena in neomejena. Črtalo Grandiôse ima tudi izjemno tanko konico (samo 0,2 mm) z najlonskimi mikrovlakni in smolnato teksturo za popolno prožnost: dve glavni značilnosti za popolno natančnost linij. Gre za črtalo, ki se namoči, kar pomeni, da bo konica vpila ravno zadostno količino izdelka, ko jo pomočite v stekleničko."
Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

03 Saphir Mirifique

Odtenek je čudovite kobaltno (safirno) modre barve z mat finišem. Morda ni za vsakogar, vendar je meni naravnost čudovit. Prav tako težko najdeš tak odtenek v drogerijah. Sicer pravijo, da je modro črtalo najboljše za uporabo pri rjavih ali modrih očeh, da le te še bolj padejo v pogled. Vendar se meni zdi, da paše tudi na moje oči.

Pigmentiranost je dobra, vendar ko rišete linijo se zmanjša intenziteta odtenka, zato je potrebno konico ponovno namočiti. Vendar tudi ob nanašanju več plasti, črta izgleda zelo lepa, se ne razpoka ter je odtenek enake intenzitete. Črtalo pa se ob nanašanju zelo hitro suši ter se ne razpaca. Nanašanje je zelo enostavno saj je konica dovolj trda, da lahko narišeš lepo linijo. Rekla bi, da je naklon črtala inovativen in lahko pomaga pri risanju linije saj lahko roko kar naslonite na obraz. Kljub temu ti naklon lahko omogoča, da dosežeš težavne predele, kadar so trepalnice v napoto ter se lahko umetniško igrate. Tako mi kot 35 stopinj na desnem očesu omogoča, da narišem linijo v minuti, med tem, ko se pri desnem očesu malce zaplete. Zato je primeren tudi za začetnike.

Črtalo se lahko odstrani z toplo/vročo vodo. Res enostavno. Sama pa si pomagam z micelarno vodo, pri čemer se črtalo v bistvu v pikicah "odsvaljka" ter ga je izredno lahko odstraniti. 
Čeprav so moje veke mastne se črtalo ne razmaže, pod očmi pa se minimalno odtisne (običajno se mi v kotičku očesa lahko čez nekaj ur naredi odtis), tako da je dobro obstojen skozi celoten dan. V bistvu je "smudge proof", saj vsebuje lateksov polimer, ki ustvari ščit ter nanos varuje ves dan

Skratka črtalo je čudovito, saj je precizno - enostavno za nanašanje in v zelo lepem odtenku. Gre za luksuzen izdelek, ki pa s svojo odlično kvaliteto sploh ne razočara ! Za še bolj intenziven izgled pa bi lahko uporabila tudi modro maskaro.

Cena: nekje 32€

Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

Lancôme presents a new eyeliner, with a 35 degree bendable wand for the most precise & easy to apply liquid liner looks.. It might look gimmicky, however it was designed for you to reach the lash line and apply liner easier. 

The tip on the liner is quite high precision, since it's so pointed and very easy to manage. The finish is matt but very intense. You do have to dip back in when the intensity minimises, however even if you layer it, it won't crack and will still feel comfortable on the eyelids. Plus it dries very fast so you won't end up with smudges all over your eyes. I don't usually use the bendable tip, because I'm quite fond with doing the liquid liner, however I can see how it would help you achieve the best line you can. If you bend it, you can balance the arm on the face and it makes everything easier but also you could do some artsy liner. Great for beginners ! Also it makes application very easy on the right eye, but it takes quite some practice to do the same on the left one. I will say that because the tip is so precise, it makes my eyeliner go on very smoothly and easier than some other liner designs.

You can remove it with water, which is weird but great ! Though it means you can't cry while wearing it. I remove it with a micellar water and it is just so effortless as it crumbles off in little pieces. However it is still smudge proof, so if you rub your eyelids (gently) it won't come off unless you rub them very well. On me it is very long wearing. I have oily eyelids and usually face with marks under my eyes, but with this one, I have minimum of those - barely visible. 

The rich blue color is absolutely stunning and very intense. Also it is adds pop of color on the eyes, no matter the color. I can't say anything bad about it since the formula is so high end, which probably won't disappoint you. I'm just obsessed with this eyeliner. Of course it is also available in black and brown color. You could combine this bright eyeliner with blue mascara, if you're feeling bold.

Price: around 32€

Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

Lancôme Grandiôse Liner Saphir Mirifique

* also wearing Lancôme: Hypnôse Volume-à-porter Mascara

You Might Also Like

6 comments

  1. Mah, tebi tudi te barve pašejo, meni nebi :D

    ReplyDelete
  2. Ful ti paše, jst edino modro maskaro včasih poleti nosim, z eyelinerji se pa itka ne morem na obeh očeh uskladit v obliki :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala !
      Modro maskaro pa še morem nabavit, čeprav ne vem ali bi mi pasala. Imam vijolično in mi je amazing ! Sej tudi jaz ne znam perfektno narisat črte, ker mam eno učko malo bolj zaprto in me to heca. Practice makes perfect al kak že :)

      Delete
  3. Kako ti paše <3 In prekrasna modra je, takih eyelinerjev je malo!
    Xoxo, A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ! Res je... In pa kvaliteta je tudi odlična, tako da me ni nič strah, ko ga nosim hehe :)

      Delete

Facebook

♥