Moč Žensk z L'Occitane: Arlésienne

Thursday, October 13, 2016

Pozdravljene,
Na zadnji konferenci lepotnih blogerk so nas skupaj s kozmetiko L'Occitane spodbudili k razmišljanju, da je vsaka ženska unikatna ter moramo biti samosvoje. Velikokrat se tudi v blogerskem svetu tre in se prevečkrat primerjamo po dosežkih ter svojih uspehih. Pa vendar bi si ženske morale pomagati. Saj, če se podpiramo med seboj, lahko dosežemo velike stvari #womenpower ! Torej brez gledanja navzdol, poniževanja drugih žensk ter sovražnosti. V vsakem primeru pa more vsaka slediti svojemu srcu ter se zavedati, da smo vse drugačne ter se ne smemo truditi biti nekaj kar nismo. Pomoč pa lahko poiščemo pri drugi ženski saj se le me razumemo med seboj (moški verjetno nikoli ne bodo razumeli žensk v določenih aspektih). Skupaj smo močne in nas noben ne more ustaviti.

- "Za vsako uspešno žensko je pleme uspešnih žensk, ki ji krijejo hrbet."


Oktober je tudi mesec boja proti raku na dojkah, pri čemer moramo druga drugo opozarjati na nevarnosti, pregledovanje dojk ter se v dobrem in slabem podpirati saj se lahko zgodi vsaki od nas - vem, da se sliši zlajnano, vendar je res.

Tako L'Occitane z novo dišavo Arlésienne predstavlja žensko, ki je lahko točno tisto kar želi biti. Njen brezčasni kontrastni značaj žene globoka želja po drugačnosti, neponovljivosti. 

Gre za preplet stolistne vrtnice, vijolice ter žafrana. pri čemer je dišava na začetku precej osvežilna, nato pa pridejo do izraza kremne note belega maska. Te tri cvetlice, ki simbolizirajo lepoto Provanse, razkrivajo mnogo obrazov: mehkost, drznost in impulzivnost. Skratka: cvetlično-mošusno razkošje dišave.


Preizkusila sem kremo za roke in balzam za ustnice iz te kolekcije. Moji prvi vtisi:
Krema je svilnata ter zmehča kožo, karitejevo maslo pa jo nahrani. Odišavljena je kot parfumček ter vonj zdrži na rokah še nekaj časa. Ni najbolj hranilna krema za roke, ter je primerna predvsem za tiste, ki imate rade lepo odišavljene kreme za roke.
Očarljivi balzam za ustnice Arlésienne je gostejše teksture vendar ne preveč lepljiv. Definitivno pa vonjam dišavo Arlésienne, kar meni na začetku ni všeč, vendar se lepo razdiši. Pusti vlažilen občutek ter malce sijaja.
Embalaža obeh pa je tako delikatna in čudovita ! V tem L'Occitanu kar uspeva.

Kolekcija vsebuje: toaletno vodo, očarljivi gel za prhanje in kopel, lepotilno mleko za telo, očarljivi balzam za ustnice ter svilnato kremo za roke.
Če imaš rada katero žensko, je L'Occitane Arlésienne kolekcija popolno darilo, da jo razveseliš kar tako - ni potrebnega razloga !
* Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 3. novembra 2016.

»Vedno bodi prvovrstna različica sebe in ne drugorazredna različica nekoga drugega.«
- Judy Garland, ameriška igralka in pevka

You Might Also Like

0 comments

Facebook

♥