Yummy Review: Afrodita sugar scrub

Wednesday, March 05, 2014

As you can tell by the title, I already told you this is going to be a review about a yummy product (at least to me :D) I'm talking about Sugar scrub by Afrodita Cosmetics. It is from their new SPA line.
So, I've been already eyeing this product for some time & then I gave in & bought it in drugstore, maybe dute to reduced price :P. When I bought it I was like: oh well, another body scrub that everyone likes & I'm sure I'll like too :)
But then...When I used it for the first time...oh my :D...Well, keep reading ^^

Torej, danes bom ocenila en njami izdelek (vsaj po mojem mnenju :P).
Ta izdelek je Sladkorni piling znamke Afrodita. Je del njihove nove linije: SPA.

Že nekaj časa sem si ogledovala tale izdelek in potem sem se vdala ter ga kupila, mogoče tudi, ker je bil malce znižan :P No, ko sem ga kupila sem bila mnenja: "njah, spet piling, ki je vsem všeč in bo verjetno tudi meni".
Ampak potem...Ko sem ga prvič preizkusila...uh..no beri naprej :P





I'm not going to go through all the ingredients so here is the best picture I could take:
Fotografija sestavin (kolikor je šlo lepo poslikat :P)


HOW IT LOOKS:Kako izgleda:


(on the left you can see a bit of melted sugar)
(na levi strani se malce vidi malo stopljen sladkor)

My opinion:
- When you open the product you get overwhelmed by the sweet vanilla-like scent. It is quite strong but really yummy.
- Texture: this is not like any other body scrub because it is SUGAR scrub, so basically it contains brown sugar. But because of that it is a bit rough, so if you like gentle scrubs, maybe I wouldn't recommend it to you, or use just a bit :). Also I've noticed while you're showering and you have wet hands the sugar in the tub melts just a little bit.
- Applied on your skin: You have to work with it just a little bit on your skin, because it is a tiny bit sticky, but that means that it leaves sort of moisturizing layer on your skin, like some Lush products do (I could somehow compare it to body butter(scrub) Buffy, by Lush). Afterwards you are left with smooth skin which also smells delicious :) !

Moje mnenje:
- Ko odpreš lonček vonj po vaniliji kar skoči vate. Ima kar močen vonj ampak je vseeno zelo njami in sladek (čeprav ne maram močnih sladkih vonjev, pa je ta naravnost dober !)
- Tekstura: ta piling ni kot katerikoli piling saj je SLADKORNI piling, torej v bistvu vsebuje rjav sladkor. Zaradi tega pa je malo bolj grob, zato tistim, ki imate radi res nežne pilinge ta izdelek odsvetujem, ali pa ga uporabite čist malo. Opazila pa sem, da se zaradi mokrih rok med tuširanjem sladkor čist malo stopi v lončku.
- Na tvoji koži: Malce bolj moraš biti potrpežljiva pri uporabi, ker je malce lepljiv, ampak to pomeni, da za seboj pusti vlažilen sloj na koži, podobnega kot pustijo nekateri izdelki kozmetike Lush (sama bi ga lahko primerjala z masleno ploščico Buffy, ki jo imam tudi sama). Po uporabi je koža mehka, navlažena in tudi zelo lepo diši !

My advice on how to use it:
Because it leaves a lotion-like layer on your skin I would recommend using a shower gel first & then this scrub which will leave your skin really smooth. If you are trying to use a shower gel after this scrub it just won't work because of that layer which just makes shower gel slide off :D

Moj nasvet za uporabo:
Ker tale izdelek pusti za seboj nekakšen sloj losjona, priporočam, da uporabiš najprej gel za tuširanje in šele nato piling, ki bo naredil tvojo kožo mehko. Če uporabiš tuš gel po uporabi tega pilinga ne bo dobro delovalo, saj zaradi sloja na koži kapljice vode ter tuš gel nekako polzijo dol in se moreš bolj ukvarjat s tem :D Ampak kak za koga, meni je pač ta prvi način najboljši :)

Overall, I just love this product, because it is not only a nice body scrub, but because it moisturizes my skin & for lazy girls like me it is very appropriate.

Torej, meni je izdelek res všeč, ampak ne samo, ker je fajni piling (sama imam zelo rada pilinge), ampak tudi zato, ker je moja koža po uporabi mehka in je za malce lena dekleta, ki se jim ne da toliko uporabljat navadnega losjona to zelo primerno :)

Price: around 6€
Cena: nekje 6€ 

p.s. Müller ponuja od 10.3. do 15.3. 20% popusta na SPA linijo.

Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

21 comments

  1. Tale linija je bila včasih dobavljena samo za lepotne salone samo embalažo so spremenili, vsebina je ista (notranji viri hehe) ;)

    ReplyDelete
  2. Zveni podoben Flake Away pilingu od Soap & Glory, ki je moj najljubši. Ga bom mogoče kupila, ko mi tistega zmanjka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tega pa še nisem sprobala :)
      Ja za sprobat je :P

      Delete
  3. Zagotovo diši božansko:) Jaz imam pa masažno olje iz te spa linije in diši čudovito:) Pa še za mojo obučtjivo kožo je super:) Se mi zdi, da je ta celotna spa linija en velik uspeh:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ful :3 Olje me je tud mikalo ampak še imam eno, dokler ne porabim drugega, ne prid v upoštev :P
      Zgleda da res !

      Delete
  4. Tole bo pa treba it pogledat... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja :P
      Sicer, ko sem ga kupovala me je ful zanimalo kak znotraj zgleda, zdaj vem :D

      Delete
  5. Tudi jaz potrjujem, da je top...se že nekaj časa spravljam delat objavo, pa mi do zdej še ni ratalo.
    Ti priporočam, da sprobaš tudi masažno olje...stane okoli 4 € ampak se ga ma za kar dosti časa...super kot olje za po tuširanju in za masaže! Da ne omenjam kako diši, doma so že vsi mislila da sm spet nov parfum kupila!

    ReplyDelete
  6. Tudi jaz si ga ogledujem maslo že imam od nove kolekcije...

    Verjetno ga bom tudi jaz kupila :)

    ReplyDelete
  7. super objava! :))
    jaz sem ga tudi vzela, ko je bil znižan. :)
    drugače pa je meni tudi božanski, sploh vonj me vedno znova očara, tak fajn napolni celo kopalnico. :)) jaz tudi uporabljam kar prvi način, drugega še niti nisem probala in ga verjetno niti ne bom. :D pa strinjam se glede vlažilnega učinka..jaz sem bla prav vesela, ko sem opazila, da imam po pilingu fajn mehko kožo, podobno kot pri losjonu, ker za njega sem jaz, tak kot ti, tudi prelena. :DD

    pa jaz sem včeraj za hec med tuširanjem nanesla malo piling tudi na ustnice (ker nimam nobenega pilinga posebej za ustnice) in jih ful nežno zdrgnila in moram rečti, da so ble fajn mehke in gladke potem. :)) potem pa še fajn pred spanjem gor en vlažilni balzam za ustnice in so zjutraj fuul mehke, dosti bolj, kot če dam samo balzam.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz sem edino glede vonja malce prepričana, da se ga bom naveličala, ker sem pač tak tip, da se hitro sladkih vonjev naveličam, ampak ga bom vseeno z veseljem porabila, pa mogoče še kupila kasneje :P
      Ja, sej podobno malce tud kot In-shower stvarca, ampak to je še piling, kar je +.

      Hehe, jaz si sicer ne bi dajala na ustnice, ampak je itak podobno kot navaden sugar scrub kot ga dobiš v Lushu ^^

      Delete
  8. Že zgleda tak mamljivo :) razmišljam, da bi ga kupla, čeprav ne uporabljam pogosto pilingov :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, če nisi prepričana ga kupi ko bo znižan, drugač pa noben ne sili hehe :P

      Delete
  9. Ooo hvala za podatek, da bo znižan v Mullerju. Ga bom šla kar iskat, si me še bolj prepričala s to objavo :D Vonj sicer ne bo nekaj, kar bi me navdušilo, ampak za kdaj pa kdaj med tuširanjem bo pa dober :)

    ReplyDelete
  10. Moj mi sicer pravi, da mi ne pusti več kupovat pilingov, ker so tisti, ki jih naredim sama doma dobri (in seveda dosti cenejši), in ga kar pridno ubogam ampak se mi zdi, da bi me pa tale vseeno znal premamit! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, sej tale tud tak zgleda malce home made, pač kr je prav sladkor noter, ampak za sprobat je ja :D

      Delete

Facebook

♥