Catrice Travelight LE: Blush & Bronze, Cool & Matt lipstick, Radiant Glow Mist

Wednesday, June 28, 2017

Živjo dekleta.
Tokrat se javljam iz morja s poletno obarvano objavo. Namreč Catrice za poletje predstavlja mornarsko kolekcijo v počitniški atmosferi, da v vas prebudi željo po raziskovanju sveta. Kolekcijo poleg izdelkov, ki jih bom predstavila danes, sestavljajo še: paleta senčil za oči, tekoča črtala v pastelno modri ter polnočno modri barvi, primer stik ter laki za nohte in šminka v temnejšem rdečem odtenku. Izdelki so na voljo od 28.06.

Hi girls.
Today I'm going to show you a new LE summer collection from Catrice which is inspired by nautical atmosphere, vacations and exploring the world. Besides the products I'm going to show you today, you can also get your hands on an eye shadow palette, liquid eyeliners in light blue or midnight blue shade, primer stick, some nail polishes and a lipstick in a darker red shade.



Blush & Bronze




Gre za dve sijoči niansi, ki dajeta koži zagorel videz. Celoten izdelek je zelo pigmentiran zato pazim pri nanosu. Bronzer je sicer precej svetel in je na moji porcelanasti polti opazen, na drugih tenih pa bi morda bil bolj kot rdečilo. Oranžno rdečilo pa previdno nanesem na lička in mi daje zagorel videz. Skupaj bi ju lahko uporabila tudi kot senčila za oranžkast videz. Čeprav gre za 2 niansi v 1 izdelku, se z uporabo čopiča ne mešata in je uporaba enostavna.

MPC: 5,29€

As said, this product consists of a light shade of bronzer and an orangey blush which is perfect for healthy sun-kissed look. Bronzer shade is light which shows up on my porcelain skin tone, however I'm not sure if it's suitable for already tanned skin. Blusher is a nice orangey shade, right up my alley. Because they are very pigmented, I'm careful with application. 

Cool & Matt lipstick - Chilly Orange




Šminka s hladilnim učinkom je v čudovitem oranžno rdečem odtenku, ki je popoln za poletje. Ker poleti sama ne maram veliko obraznega makeupa saj se ta v največji vročini kar topi, ostajam pri minimalizmu, pri čemer šminka popestri izgled. Tekstura je lepo kremasta in se enostavno razmaže po ustnicah. Za popoln obris ustnic morem uporabit še čopič. Šminka je tudi dolgoobstojna, hkrati pa pri nanosu malce hladi ustnice.

MPC: 5,29€

This lipstick definitely caught my eye. It's vibrant orange with a bit of red undertone, perfect for summer days. In the summer I don't like wearing much makeup when it's melting hot outside, so I go for minimalism with a statement lip. So this is a perfect lipstick for that. Because it's matt, it's long lasting and at the same time, it's a bit cooling on the lips when applying. Texture is creamy, however for perfect application I suggest using a lip brush.

Radiant Glow Mist




Ta meglica za sijaj je v bistvu takšen osvežilen sprej, ki je precej moker, za seboj pa pusti nekaj bleščic. Ne gre za sijaj kot pri osvetljevalcih za lička ipd., temveč za precej vidne bleščice, ki so v srebrnem odtenku. Vonj pa je tako svež. Ni primeren za uporabo po obrazu. Malce me je razočaralo to, da sem vajena precej bolj bleščečih izdelkov, zato učinek pri meni ni bil tako wau. Hkrati pa moreš embalažo dobro pretrest.

MPC: 4,29€

Glow mist is a refreshing spray with a bit cooling effect and fresh scent. It contains silver glitter which is quite visible but sparse. I was a bit disappointed because even after shaking very hard, the product doesn't distribute that much glitter. If you're looking for more shine, I've definitely tried better products than this one. Besides that, it's not recommended to be used on the face. 


Cool & Matt lipstick | Blush & Bronze | Radiant Glow Mist



You Might Also Like

0 comments

Facebook

♥