Afrodita Cosmetics: Hyaluron linija

Friday, October 03, 2014

Živjo,
ta mesec me je razvajala Afrodita kozmetika !
Če morda še niste zasledili so pri Afroditi konec avgusta predstavili nekaj novih izdelkov, ki vam bodo podaljšali občutek oziroma prisotnost poletja. Dodali so 3 nove vonje tuš gelov in 2 nova vonja losjonov za telo.
Moram priznat, da sem ena izmed tistih, ki v drogerijah povoha vse tuš gele, ker mi je vonj precej pomemben. Tako so mi pri Afroditi dali možnost, da preizkusim njihove nove izdelke. Na pogled sta me očarali 2 liniji: Hyaluron in Coconut Milk, za tuš gel Mango Cocktail pa se nisem odločila, saj mi je sam vonj že v drogeriji bil malce premočen (to je samo moje mnenje, zato priporočam, da se sami prepričate). Svoje preizkušanje sem razdelila v 2 dela, tako, da vsako linijo poizkusim posebej :)
Najprej sledi Hyaluron linija.








Hyaluron gel za prhanje


Afrodita pravi:
Brez parabenov, parafinov ter silikonov. PH prijazen do kože.
Nežno čiščenje in vlažilna nega hkrati! Vsebuje 100% naravno hialuronsko kislino, ki kožo med prhanjem izdatno vlaži in pomaga preprečevati njeno izsuševanje. Nepogrešljiv za dehidrirano kožo.

Moje mnenje/izkušnja:
Ta gel je svetle turkizne prosojne barve ter ima kar močan, unikaten vonj, ki me spominja na en parfum (se ne morem spomnit na katerega). Vonj ostane na koži še kakšno uro, potem pa izgine. Je vmes med tekočo in gosto teksturo. Pod vodo se zelo dobro speni, tako da bi ga lahko malce uporabila tudi v kopeli. Med tuširanjem pusti mehak, svilnat občutek na koži, kar se občuti s prsti - to mi je najbolj všeč saj imam tako občutek, da res malce vlaži kožo. Sicer sama kasneje nisem opazila razlike glede vlaženja, morda tudi zato, ker je moja koža precej suha samo na nogah.
Meni je zelo prijeten ter osvežilen.

Cena: 2,10 € (priporočena mp cena v SLO)

Hyaluron Vlažilni lotion za telo


Afrodita pravi:
Nemastna, hitro vpijajoča formula. Brez parabenov, parafinov in BHT.
Vsebuje 100% naravno hialuronsko kislino, ki v globljih plasteh kože učinkuje z ekstremno močjo vlaženja. Posledično izboljša čvrstost in elastičnost kože. Lotion omogoča takojšnje oblačenje.

Moje mnenje/izkušnja:
Losjon ima enako lep vonj, ki se na koži obdrži dlje časa kot tuš gel. Tekstura je spet med tekočo in gosto, vendar pa se zaradi embalaže izdelek ne zliva ven ter se enostavno dozira. Losjon je zelo lahek in se takoj vpije v kožo, kar je super takrat, ko se ti mudi, vendar vseeno želiš vlažilen občutek na koži. Prav tako ni masten, kar je super. Menim, da ni primeren za tiste, ki imajo res suho kožo, ker na dolgi rok ne preprečuje suhe kože.
Meni je super, saj običajno hitim in velikokrat posežem po njem.

Cena: 3,30 €  (priporočena mp cena v SLO)

*Izdelke lahko kupite v večini drogerij v SLO

Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

4 comments

Facebook

♥